Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜRGEV Yurdu açılacak – Kocatepe Gazetesi

TÜRGEV Yurdu açılacak – Kocatepe Gazetesi
TÜRGEV Yurdu açılacak

TÜRGEV’in Afyonkarahisar’da açılacak kız öğrenci yurdunun yöneticileri; Sedanur Zavalsız, Esmanur Cembekli ve Özlem Akgül açılış öncesi Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti.
Ziyarette TÜRGEV’in yurt faaliyetleriyle ilgili Başkan Çoban’a bilgi veren Sedanur Zavalsız, eğitimin evrensel bir güç olduğunu bilerek, gençleri geleceğe güçlü bir şekilde hazırlama gayreti içinde oldukların söyledi. Tarihini, kendini ve hedefini iyi bilen, araştıran, sorgulayan, öğrenen, üreten; gelişen Türkiye’ye ayak uydurabilecek, yeni Türkiye’nin inşasına katkıda bulunacak gençler yetiştirmeyi düstur edindiklerini kaydeden Zavalsız, bu alanda Türkiye’nin örnek kurumlarından biri olduklarını ifade etti.
TÜRGEV Afyonkarahisar Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurduna kayıt olmak isteyen öğrencilerin, www.turgev.org adresinde yer alan başvuru formunu doldurarak ön kayıt yaptırabileceklerini belirten Zavalsız, 132 öğrenci kapasiteli yurtta, her odada kişisel dolap, çalışma masası, ortopedik yatak, komodin, 7/24 sınırsız internet, sıcak su, mini buzdolabı ve banyo bulunduğunu söyledi. Zavalsız yurtta ayrıca; öğrencileriler için sabah kahvaltısı, akşam yemeği, kafeterya, çok amaçlı salon, spor salonu, kütüphane, etüd, revir, mescit, çamaşırhane ve güvenlik gibi birçok hizmet ve imkanın var olduğunu sözlerine ekledi.