Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turizm master planı hazırlanıyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valiliği himayesinde İl
Turizm master planı hazırlanıyor

Afyonkarahisar Valiliği himayesinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından “Afyonkarahisar İli Turizm Master ve Eylem Planı” hazırlanıyor. İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mehmet Tanır ve master planını hazırlayacak firma yetkilisi Saffet Atik ile İl Müdürlüğü personeli toplantı yaptı. Ayrıca İl Müdür Vekili Mehmet Tanır ve Firma Yetkilisi Saffet Atik Vali Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.
İl Müdür Vekili Mehmet Tanır, “Biz turizm master ve eylem planını çok önemsiyoruz. Hazırlayacağımız planla ilimizdeki turizmin parçalı görüntüsüne son vermiş ve ortak vizyon ve hedefler çerçevesinde yerel dinamikleri aynı amaç çerçevesinde harekete geçireceğimize inanıyoruz. Kamu kurum ve kuruluşlarından ve özel sektörden oluşan paydaşlarla yapılacak toplantılarda ortaya konan önerilerde dikkate alınarak turizm master planı hazırlanacaktır. Özellikle kamu kurum ve kuruluşlarının, sivil toplum kuruluşlarının firmaya yardımcı olmasını, Afyonkarahisarlı hemşerilerimizin turizmle ilgili görüş ve önerilerini iletmelerini istirham ediyoruz.” dedi.
Master Planında sağlık ve termal turizmi, kültür ve tarih turizmi, kent turizmi, doğa turizmi, gastronomi turizmi, iş ve kent turizmi gibi konular üzerinde durulacağı bildirilirken, Eylül ayında çalışmalara başlanan turizm master ve eylem planı Nisan 2019 tarihinde sonuçlandırılması planlanıyor.
Söz konusu Afyonkarahisar İli Turizm Master ve Eylem Planı, hazırlık çalışmaları kapsamında; İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinesinde toplantılar düzenlenerek, yüklenici firma tarafından kurum ve kuruluşlarca ikili görüşmeler yapılarak kurum ve kuruluşlardan, özel sektör ve STK’lardan bilgi ve belgeler istenilecek.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti