Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turizm öğrencileri ile turizm sektörü temsilcileri buluştu

Etkinlik süresince öğrencilerin, işletme
Turizm öğrencileri ile turizm sektörü temsilcileri buluştu

Etkinlik süresince öğrencilerin, işletme temsilcileriyle doğrudan görüşmesi sağlanırken, öğrenciler sektörde önde gelen acente ve otellere iş ve staj başvurusu yapma imkânı buldu.
Etkinlikte Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, dekan yardımcıları ve bölüm başkanları sektör temsilcileriyle birlikte stantları ziyaret ederek verilen desteklerden dolayı katılımcılara teşekkür etti. Sektör temsilcilerine katılım belgelerinin verilmesinin ardından ise AKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Karakaş ve Prof. Dr. İsa Sağbaş’ın da katıldığı öğle yemeğinde, Turizm Fakültesi Uygulama Mutfağında Turizm Fakültesi öğrencileri ve öğretim elemanları tarafından hazırlanan yemekler servis edildi.
Afyonkarahisar, Antalya, Aydın ve İzmir’den 17 otel ve seyahat acentesinin katıldığı İstihdam ve Kariyer Günlerinde Afyonkarahisar’dan Korel Thermal Resort Clinic & Spa Hotel, İkbal Thermal Resort & Spa, Özgül Termal, Akrones Thermal Spa & Convention & Sport Hotel, NG Güral Hotels & Resorts, Oruçoğlu Thermal Resort ve May Thermal Resort otelleri yer aldı. Ayrıca Kuşadası’ndan Sea Light Otelleri, Çeşme’den Boyalık Beach ve Sheraton Çeşme Oteli, Antalya’dan ise Ali Bey Otel katıldı. Seyahat sektörünü temsilen Jolly Tur’un da katılım gösterdiği etkinlikte; turizm fakültesi idarecileri, öğretim elemanları ve öğrencilerin yanı sıra Afyon Meslek Yüksekokulu ve Sandıklı Meslek Yüksekokulu öğrenci ve öğretim elemanlarıyla birlikte Emir Murat Özdilek ile İbrahim Evren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci, idareci ve öğretmenleri de yer aldı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti