Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türk-Alman el sanatları sergilendi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin
Türk-Alman el sanatları sergilendi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve eşi Emine Çoban’ın ev sahipliğinde bir dizi temaslarda bulunmak için Afyonkarahisar’da bulunan Hamm kadın girişimci dernekleri ile Afyonkarahisar kadın girişimci dernekleri işbirliğiyle hazırlanan “Türk- Alman El Sanatları Atölyesi” isimli proje başarıyla tamamladı.
Sergi açılışında Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları ekibi dans gösterisi sundu. Serginin açılış konuşmasını yapan Emine Çoban, Hamm heyetini ağırlamaktan ve kardeş şehir ilişkilerini güzel bir proje ile taçlandırmaktan son derece memnun olduklarını belirtti.
Bayan Çoban, “Birbirinden değerli el sanatları ürünleri tanıtmaktan ve Afyonkarahisar mutfağının kapılarını Hamm heyetine açmaktan büyük keyif aldık. Konuklarımızın Afyonkarahisar’dan güzel anılarla ayrılacak olmaları bizleri ayrıca sevindiriyor.” dedi.
Kurdele kesimi öncesi “Türk-Alman El Sanatları Atölyesi” projesine katılan heyete sertifikaları verildi. Açılış programı serginin gezilmesiyle sona erdi. Sergi açılışına; Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz’ın eşi Fatma Tutulmaz, protokol eşleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.     >> Burcu AYDIN’ın Haberi