Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Türk gazileri olarak bölünmeye müsaade etmeyiz”

Bu haberin fotoğrafı yok
"Türk gazileri olarak bölünmeye müsaade etmeyiz"

Son olarak Dağlıca ve Dörtyol’da şehit düşen askerlerimiz için Türk Milletine başsağlığı dileyen yaralılara acil şifa dileyen Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, Türk gazileri ve gençleri olarak bölünmeye müsaade etmediklerini bundan sonrada etmeyeceklerini belirtti

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, Dağlıca’da şehit düşen 8 askerle ilgili olarak dernekte basın toplantısı düzenledi. Her şehit haberi geldiğinde şehitlerimizin anne ve babalarının aynı acıyı yaşayarak oğullarını kaybettikleri ilk günü tekrar tekrar yaşadıklarını ifade eden Gazi İsmail Kumartaşlı, Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Dağlıca bölgesinde askeri birliğe teröristlerce yapılan saldırı sonucu çıkan çatışmada 8 vatan evladının daha şehit olduğunu, 19 vatan evladının da yaralandığını belirtti. Kumartaşlı, ayrıca Hatay Dörtyol ilçesi kırsalında da 1 vatan evladının şehit düşüp ve 3 vatan evladının yaralandığını üzülerek öğrendiklerini söyledi.
İDAM CEZASI ŞART
Türk Milletine başsağlığı dileyen Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, teröre çözüm bulmak için tüm gücüyle çalışması gereken siyasilerin, teröre çözümü “İmralı Palas’ta” lüks içinde yaşayan bebek katili Öcalan’dan ummalarını şiddetle kınadıklarını açıkladı. Şehit aileleri ve gazilerin sorunlarını çözüp bundan sonraki yaşamlarında nasıl rahat ettiririz diye düşünmesi gerekenlerin, bunun yerine İmralı Palas’ta rahat olan bebek katilini nasıl rahat ettiririz diye düşünerek, orada karşılayamadıkları talepleri ev hapsiyle karşılayabilirmiyiz gibi Türk Milleti’nin hayretle izlediği önerileri gündeme getirmeleri şehit aileleri ve gazilerin derinden üzmektedir.” dedi. Terörün çözümünde en önemli etkenlerden birinin adaletin tecelli etmesi olduğuna işaret eden Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, bununda terör suçlarına idam cezası getirilerek, başta eli kanlı bebek katili olmak üzere terör örgütünün lider kadrolarına idam cezasının uygulanması olacağını savundu.
“TEK SORUMLU
SİYASİLER”
Terör suçlarına idam cezası verilmedikçe liderler toplansada kısır çekişme içerisinde vatan evlatlarını üzülerekde olsa şehit vermeye devam edileceğini belirten İsmail Kumartaşlı; “Biz şehit aileleri ve gaziler olarak yine söylüyoruz; şu an devletimiz bize görev verirse yine gidip vatanımız için, bayrağımız için, namusumuz için seve seve canımızı veririz. Tek yapılması gereken bizlerin önünün açılmasıdır. Asker neden başarılı olmadı gibi söylemler halk arasında dillendirilmeye başlandı. Ben buradan cevap veriyorum bugünkü şehitlerin tek sorumlusu bugünkü mevcut siyasilerdir. İktidarı ile, ana muhalefeti ve muhalefeti ile tüm siyasiler suçludurlar. Meclis çatısı altındaki bir avuç PKK sözcüsü terör yandaşı adeta diğer milletvekillerini esir almışlardır. Her istediklerine tamam denilmektedir. Bu işin sonu böyle giderse bölünmedir ama biz Türk gazileri gençleri olarak buna müsaade etmeyiz etmeyeceğiz bu böyle bilinsin.” diye konuştu
“BİZLER SAKİNLEŞTİRİCİLERLE
DURUYORUZ”
“Sakın ha birileri çıkıp sağ duyulu olmaktan bahsetmesin. Biz sağduyulu falan olamıyoruz, bizler sakinleştiricilerle duruyoruz.” diyen Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı; “Taviz verilmesini istemiyoruz idam cezasını istiyoruz. Başta bebek katili Öcalan ve diğer teröristlerin idam edilmesini istiyoruz. Şehitlerimizin son olması dileğiyle şehitlerimize Allah’tan rahmet, Türk Milletine ve şehit ailelerimize sabır, yaralı askerlerimize de acil şifalar dileriz. Ülkemizin bu güne kadar terör belasına verdiği şehit sayısı 23 bin 234’tür. Gazi sayısı da 109 bin 83’tür. Afyonkarahisar’ın bugüne kadar Hakkari’de verdiği şehit sayısı 31’dir.” şeklinde konuştu. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti