Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türk halkı İYİ Parti’ye büyük siyasi kredi açtı

İYİ Parti Afyonkarahisar İl
Türk halkı İYİ Parti’ye büyük siyasi kredi açtı

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığının olağan birinci seçimli genel kurul toplantısı dün Beyaz Saray düğün salonunda yapıldı. Partinin atanmış İl Başkanı Erdal Gümüş delegasyonun oyu ile görevine devam edecek. İYİ Parti İl Başkanlığının olağan kongre divanı; Ömer İbrahim Sayın’ın Başkanlığı’nda; Havvaana Gencer, Saffet Acar, Okşan Ulusoy Efe’den oluştu.
“İYİ PARTİ TERCİH DEĞİL MECBURİYET”
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra genel kurul toplantısının açılış konuşmasını İYİ Parti İl Başkanı Erdal Gümüş yaptı. Partisinin Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ başta olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür eden Gümüş, “Şu anda partimize üye olmak için birçok insan can atıyor. Fakat korktuklarından, çekindiklerinden dolayı partimize üye olup yanımızda görünemiyorlar. Bu sebeple de konuşmam da şunu ifade ettim. Bunun yanında da eğer bir kişi istediği siyasi partiye üye olamıyorsa bu kişi özgür değildir. Bu sebeple de diyoruz ki İYİ Parti bir tercih değil mecburiyettir diyoruz” dedi.
“YSK’YI ÇALACAKLARINI DÜŞÜNMEMİŞTİK”
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Özdağ katılımcılara hitap etti. Referandum sürecinde tüm engellemeler ve imkânsızlıklara rağmen güçlü bir hayır kampanyası yürüttüklerini söyleyen Özdağ, “16 Nisan günü referandum sandığından hayır çıkmasına çok büyük bir katkı yaptık. Dikkat ediniz sandıktan hayır çıkmasına dedim. Çünkü sandıktan 51,7 hayır çıktı. Bir şeyi hesaplamamış ama sandıkları da iyi tutmuştuk. Fakat YSK’yı çalacaklarını düşünmemiştik. Onlar YSK’yı çaldılar ve o gece biz dört milletvekili olarak kendimizi YSK Başkanının odasında bulduk. Ona yapılanın hesabını sorduk. Sonra kamuoyu önüne çıkıp nasıl hesap sorduğumuzu dört milletvekili olarak anlattık. O dört milletvekilinin dördü de İYİ Parti de görev yapıyorlar” diye konuştu.
“1913 ŞARTLARINDA
TÜRKİYE DEVİR ALACAĞIZ”
İYİ Parti kuruluşu üzerinden üç ayı aşkın sürenin geçtiğini belirten Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, Türk halkının Genel Başkan Meral Akşener ve İYİ Parti kadrolarına parti kuruluşundan önce verdiği destekle büyük siyasi kredi açtığını belirtti. Sözünü ettiği siyasi kredinin kendilerini anketlerde yüzde 20 kredi bandına oturttuğunu belirten Özdağ, “Yaklaşan kurultayımızda yeni bir çıkış ve tırmanışın hazırlığı içerisindeyiz. Türk Milletine tüm kısıtlamalara rağmen programımızı ve Türkiye için hazırlıklarımızı bundan sonra projeler çerçevesinde anlatmaya başlayacağız. 1913 şartlarında bir Türkiye devir alacağımızı biliyoruz. Cumhuriyetimizin bütün taşıyıcı kolonlarının AKP iktidarı döneminde ne kadar ağır bir şekilde tahrip olduğunu ve ülkemizin ne kadar ağır bir tehditle karşı karşıya olduğunun farkındayız. Onun için ilk gün ve saatten başlayarak neyi nasıl yapacağımızı, kimlerle yapacağımızı çok iyi planladık. Hiçbir şeyi iktidara geldikten sonra öğrenme lüksümüzün olmadığını açık bir şekilde bilmekteyiz” şeklinde konuştu.
GÜMÜŞ İL BAŞKANI
Erdal Gümüş’ün İl Başkanlığı’nda; Zekeriya Okyar, Mehmet İnkaya, Adnan Şenol, Bahadır Oğuz, Celal Bursalıoğlu, Eyüp Hasırcıoğlu, Eftal Durmuş Şahinuç, Harun Sağlam, Hülya Kabıman, İbrahim Can Arıcan, İrfan Sepin, Mustafa Kumartaş, Nazmiye Kılçık, Ömer Eryeşil, Ramazan Eryıldız, Muhammet Mustafa Mısırlıoğlu, Selcen Taşçı, Sevgi Ayar, Selim Tokatlı, Şerife Tıkır, Ertan Altıntaş, Mustafa Balkır, Erkan Lafçı, Kadir Delikanlı, Onur Doğan, İsa Çağa, Ayşegül Kamışçı, Müseher Yılmaz, Nazife Lafçı, Kenan Köken, Yalçın Düzağaç, Canan Yuran, Cemal Yılmaz, Mustafa Baştuğ, Ömer Karaağaç, Münüse Uza, Seval Tat, Necla Baykara, Selahattin Mühsürler, Mithat Uç, Mehmet Başpınar, Ali Alhan yönetim kurulu üyesi seçildi. Dr. Mehmet Telek, Fikriye Taşçı, Sefa Değirmen, Semra Yeğen, Bayram Bayram, Asiye Tütüncü, Alper Yağcı, Mevlüt Özçınar, Ulvi Erşen disiplin kurulu üyeliklerine seçildi. Erdal Gümüş, Dr. Mehmet Telek, Saffet Acar, Aykut Okumuş, Yalçın Düzağaç, Okşan Ulusoy Efe, Cemil Kuş, Mehmet Bahşi, Hakkı Tokpunar, Yücel İnanç, Osman Kavas, İbrahim Acar büyük kongre delegeliklerine seçildi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti