Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Türk hekimleri görevini başarıyla yapıyor”

Bu haberin fotoğrafı yok
"Türk hekimleri görevini başarıyla yapıyor"

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle ziyarete gelen Tıp Fakültesi Yrd. Doç. Dr. Emre Kaçar ve Tıp Fakültesi öğrenci temsilcisi Alper Selim Kocaoğlu ile 4. Sınıf öğrencisi Nuriye Yarar’ı makamında kabul etti

Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi hakkında Vali Balkanlıoğlu’na bilgiler veren Yard. Doç. Dr. Emre Kaçar, 14 Mart 2012 Tıp Bayramı nedeniyle yapılacak program ve diğer etkinlikler hakkında Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu bilgilendirdi.
Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun sıcak karşılamalarından dolayı memnuniyetini dile getiren Kaçar, her sene 14 Mart’ta kutlanan Tıp Bayramının yıl dönümünde yapılacak olan program için Vali İrfan Balkanlıoğlu’na davetiye takdim etti.
Karşılıklı bilgi alış verişinin olduğu ziyarette insan’a verilen değer ölçülerinden biri olan sağlık hizmetleri için yapılacak her türlü çalışmanın kutsal olduğunu ifade eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, doktorlarımız bu kutsal görevi üstlenmiş ve en iyi sağlık hizmeti vereceğine dair yemin etmişlerdir. Türk hekimleri görevini başarıyla yapmaktadır. Doktor adayı olan öğrencilerimizin de çok iyi yetişip, ileride en iyi şekilde hastalara derman olacağına eminim dedi. (Kocatepe)