Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Türk Kızılayı milletimizin yardımseverlik duygularının sembolüdür”

Vali Mustafa Tutulmaz Türk

Vali Mustafa Tutulmaz Türk Kızılayı’nın özverili ve etkili bir şekilde yürüttüğü hizmetleriyle
dünyanın saygın kuruluşları arasında yer aldığını belirterek, “Türk Kızılayı, milletimizin
yardımseverlik, merhamet, şefkat ve dayanışma duygularının sembolüdür” dedi

 

 

29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan ve Türk Kızılayı’nın kuruluş amacı ve yürüttüğü insani yardım faaliyetlerinin kamuoyuna duyurulmasının amaçlandığı Kızılay Haftası dolayısıyla Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şube Başkanı Fatih Okyar ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri Vali Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şube Başkanı Fatih Okyar Kızılay’ın yürüttüğü faaliyetler, çalışmalar ve hafta boyunca yapılacak etkinlikler hakkında Vali Mustafa Tutulmaz’a bilgiler verdi.
“TÜRK KIZILAYI DÜNYANIN SAYGIN KURUULUŞLARINDANDIR”
Türk Kızılayı’nın Türkiye’de ve dünyanın dört bir yanında zor zamanlarda insanlara umut olan, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatan bir kuruluş olduğunu söyleyen Vali Tutulmaz, “Milletimizin yardımseverlik, merhamet, şefkat ve dayanışma duygularının sembolü Türk Kızılayı, özverili ve etkili bir şekilde yürüttüğü hizmetleriyle dünyanın saygın kuruluşları arasındadır. Tüm ihtiyaç sahiplerine gerek ülkemizde, gerekse yurt dışında yardım eli uzatan ve her türlü doğal afette en kısa sürede yaraları saran Türk Kızılayı’nın başarılarının devamını diliyor, bu vesileyle tüm gönüllüleri en kalbi duygularımla selamlıyorum.” dedi.