Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türk Kızılayı’nın faaliyetleri anlatıldı

Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında

Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında Gedik Ahmet Paşa İlkokulu öğrencilerine Türk Kızılayı’nın faaliyetleri anlatıldı

 

Gedik Ahmet Paşa İlkokulunda gerçekleştirilen etkinliğe Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şube Başkanı Fatih Okyar, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Afyon Kocatepe Üniversitesi Genç Kızılay Topluluğu ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Türk Kızılay Afyonkarahisar Şube Başkanı Fatih Okyar etkinlikte yaptığı konuşmada, “Türk Kızılayı Genel Merkezimiz ve Türkiye genelindeki tüm şubelerimiz tarafından çeşitli etkinliklerle kutlanan bu haftada Türk Kızılayı’nın kuruluş amacını ve yürüttüğü insani yardım faaliyetlerini özellikle öğrencilerimize, gençlerimize ve kamuoyuna anlatarak, Türk Kızılayı’na ve faaliyetlerine yönelik farkındalık oluşturmayı hedefliyoruz. İlimizde de bu faaliyetlerimizde bizlere katkı sağlayan İl Milli Eğitim Müdürümüz ve Okul Müdürlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
Program Genç Kızılay Topluluğu öğrencilerinin sunumları sonrasında izlenen eğitici ve öğretici çizgi filmle Kızılayın amaçları ve faaliyetleri hakkında öğrencilerin bilgilendirilmesiyle sona erdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti