Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Aziz Aslan

TÜRK ve ATATÜRK

Yaşadığımız coğrafyayı bizlere emanet eden Mustafa Kemal Atatürk’ün 81. Ölüm yıldönümünü kutluyoruz. Ruhu şad, Mekanı Cennet olsun.
Atatürk öz be öz Türk’tür. Üstelik kendisinin de ifadesiyle Türk Milliyetçisidir. Türk’e düşman olmak, Atatürk’e de düşman olmak demektir. Aslını inkar etmek demektir.
Türk’e düşmanlık ederek, bu coğrafyanın asıl sahipleri olan Türkleri inkâra kalkışmanın en aşağılık bir düşünce olduğunu belirtmek gerekir.
İslâm kisvesine ve sosyalizme bürünerek Türk milletini ve Atatürk’ün Türk milliyetçiliğini yok sayanların tamamı bana göre Müslüman da değildirler. Zaten Türk hiç olamazlar. Çünkü Türk, damarlarındaki asil kanı inkar etmez.
Atatürk sadece Türkiye’yi değil, Türk Milletini de kurtarmıştır. Bununla ilgili, Dünyaca ünlü tarihçi Dr. Justın ;”…Atatürk olmasaydı, Türk belki Özbekistan’da olurdu, ama Trakya ve Anadolu’da kalmazdı. 100 yılda tüm civar büyük coğrafyadan sürülmüş ve katledilmiş Türklerin Konya ovasından atılmaları ne kadar sürerdi sanıyorsunuz. Ve devam ediyor;
… Ne Türk ve ne de Türkiye kalırdı. Mustafa Kemal sadece ülkeyi kurtarmadı, Türk neslini de kurtardı.”
Değerli dostlar; Atatürk’ümüzü bazı kesimler yabancılar kadar anlayamadı. Bir zamanlar ofisimdeki sehpada duran Türk Yurdu dergisi için “ Ne gerek var bu dergiye canım. Türkiye’de zaten Türkler yaşıyor.” diyen bir sözde müslümana; -Dünyada yaşayan Türklerden haberin yok sanırım, sen Türk değil misin yoksa, neden rahatsız oldun şeklinde cevap vermiştim.
Ne yazık ki böylesi çok var. Bunlar araştırılırsa;
Soy özürlü,
Genetik takıntılı,
İnsanlıktan nasipsiz,
İman ve ahlâk fukarası,
Onun bunun kuçu kuçusu,
Kadir kıymet bilmeyen nankör,
Türk’ün asaleti ve azameti karşısında kapıldığı aşağılık duygusuyla daha da aşağılaşan satılmış birer işbirlikçidirler!
Türk’e ve Atatürk’e düşmanlık yapmakla bir yere varılmaz bilesiniz.
TÜRK;
İnsanlığın huzur ve güveninin tesisiyle, ırz- namus ve haysiyetinin korunup insan onuruna yakışan bir hayat sürmesi için Cenab-ı Allah tarafından memur ve muhtar kılınmış mubârek ve muazzez bir milletin adıdır.
Bizler elbetteki soylu Türk soyunu seviyoruz. Ve bu bu Vatanı, Cumhuriyeti, hürriyeti, bağımsızlığı bu Necip Türk Milletine kanı ve canları ile armağan eden başta Atatürk olmak üzere bütün geçmişlerimizi ve şehitlerimizi seviyor, saygı, minnet ve rahmet diliyoruz.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti