Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türkan Şoray’da Estetik Var Mı?

“Sultan” lakabıyla anılan Türkan Şoray’ın estetik yaptırıp yaptırmadığı çoğu hayranı tarafından araştırılıyor. Pek, Türkan Şoray’da estetik var mı?

“Sultan” lakabıyla anılan Türkan

Türk Sinemasının “Sultan” lakaplı dünyanın ‘en çok film çeviren’ kadın oyuncusu unvanına sahip Türkan Şoray’ın estettik yaptırıp yaptırmadığını sizler için araştırdık.

 

TÜRKAN ŞORAY KİMDİR?

Türk Sinemasının “Sultan” lakaplı oyuncusu Türkan Şoray, 1945 yılında İstanbul’un Eyüpsultan ilçesinde doğmuştur. Memur bir ailenin ilk çocuğu olan Türkan Şoray’ın Nazan ve Figen adında iki kız kardeşi vardır.  Fatih Kız Lisesi orta bölümü mezunu olan Şoray, annesinin 1960’lı yıllarda sinemaya adım atmıştır. 1962 yılında Galatasaray eski asbaşkanı Rüçhan Adlı ile 20 yıl bir birliktelik yaşamıştır. Birliktelik içerisindeyken Rüçhan Adlı’dan birkaç defa ayrılıp barışan çift, Adlı’nın eşinden bir türlü boşanmaması yüzünden yollarını ayırmıştır. Ünlü oyuncu Şoray, 1983 yılında tiyatro oyuncusu Cihan Ünal ile evlenmiş 1987 yılında ise ayrılmıştır.  Şoray ile Cihan’ın bu evlilikten Yağmur adlı bir kızları vardır.

 

TÜRKAN ŞORAY’DA ESTETİK VAR MI?

Kariyerinin ilk yıllarındayken burnunu ve dudağını yaptırdığı bilinen Türkan Şoray, doğallığından bir şey kaybetmedi. Ünlü oyuncunun estetiksiz halini görenler, sanatçının estetik yaptırdığına inanamadı.