Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turkcell 30. Yıl Hediye Kampanyası Nasıl Yapılır?

Turkcell, 30. Yıldönümünü dolayısıyla müşterilerine unutulmayacak kampanyalar sunmaya devam etmektedir. Mayıs ayında başlayacak olan kampanya tüm Turkcell müşterilerinin paketlerini ikiye katlayacaktır. Müşteriler tarafından ise Turkcell 30. yıl hediye kampanyası nasıl yapılır? Sorusu merak edilen konular arasında yer alıyor.

Turkcell, 30. Yıldönümünü dolayısıyla

Turkcell 30. yıl kampanyasında müşterilerinin GB, DK ve SMS paketlerini ikiye katlarken Müşteriler tarafından ise kampanyadan nasıl yararlanabileceği ve nasıl başvurulabileceği en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. Peki, 30. Yıl kapsamında yapılan hediye kampanyasının tüm şartları ve detayları nelerdir?

Turkcell 30. yıl kampanyasında faturasız olan müşterilerin paketlerini bitiş tarihine kadar yurt içinde ikiye katlayacaktır. Aynı zamanda faturalı müşterilerinden kampanyadan yararlanabilmesi için kampanya kriterleri göz önüne alınarak kullandıkları paketleri 1 ay boyunca ikiye katlanarak kullanabileceklerdir. Turkcell 30. yıl kampanyası ise 31 Mayıs tarihine kadar geçerli olacaktır.

TURKCELL 30. YIL KAMPANYASINA NASIL BAŞVURULUR?

İlk olarak telefonunuzdan mesajlar bölümüne girin. Alıcı olan bölüme ‘’2222’’ yazın, mesaj olarak da ‘’30 YIL’’ yazıp mesajınızı gönderin. Yapılan işlemleri tamamladıktan sonra Turkcell’den alacağınız SMS ile paketinize uygun hediyeler hattınıza tanımlanacak ve paketiniz ikiye katlanacaktır. Turkcell’in tüm aboneleri 30. Yıl kampanyasından yararlanabilmektedirler.

 

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti