Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Türkçülük konusunda utanılacak, sıkılacak, saklanacak hiç bir şeyimiz yoktur”

Bu haberin fotoğrafı yok
"Türkçülük konusunda utanılacak, sıkılacak, saklanacak hiç bir şeyimiz yoktur"

Türk Ocakları Afyonkarahisar Şube Başkanı Doç Dr. Yavuz Osman Birdane, Türk milliyetçilerinin yılmadan mücadelelerine devam etmeleri sonucu, Türkiye’nin komünizmin pençesine düşmediğini söyledi

3 Mayıs Türkçülük Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Birdane, “Türk milletinin, İslam âleminin ve bütün dünyanın geleceğinden kendisini sorumlu hisseden Türk milliyetçileri ve Türk Ocakları camiası olarak, gündelik siyasetin çekişmelerinin dışında, geleneksel tavır ve üslubumuz doğrultusunda bugün de milletimizin hak ve hukukunu savunmakta, demokrasimizi güçlendirmekte, medeniyetimizin güçlü köklerinden aldığımız ilham ve güçle yeni ufuklara yürümekte kararlıyız” şeklinde konuştu.
Birdane, Türklük kavramı ve Türk birliği arzusundan kimsenin rahatsız olmaması gerektiğini belirterek: “Türkçülük konusunda utanılacak, sıkılacak, saklanacak hiçbir şeyimiz yoktur. Biz insanlık aleminin milletlerden oluştuğunu, bu milletler arasında, İnançlı Türk milletinin tarihte şanlı ve şerefli bir yere sahip olduğunu biliyoruz. Türklük şuurunu sorgulamaya açanların Türk olmaktan gurur duyanları ırkçılıkla suçlayanlar tarihe bir bakmalıdırlar.” dedi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti