Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Türkiye AK Parti ile çığır atladı”

Bu haberin fotoğrafı yok
“Türkiye AK Parti ile çığır atladı”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Fatma Mert, Türkiye’nin AK Parti ile çığır atladığını söyledi

AK Parti Milletvekili Aday adayı Fatma Mert, bir kafede basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Fatma Mert, “Ülkemiz ve milletimizin önemli sınavlardan geçtiği şu günlerde Ülkeme, Milletime ve Afyonkarahisar’ımıza küçücük de olsa bir faydam olabilir mi düşüncesiyle görevimden ikinci kere istifa ederek memleketimden AK Parti Milletvekili aday adayı oldum. Birliğe ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan bu zor günlerde yapmamız gereken omuz omuza vererek düşmanlarımızı güldürmememizdir” dedi.
ÜLKEYİ CHP VE
MHP SEÇİME GÖTÜRDÜ
CHP ve MHP’nin tutumlarının ülkeyi seçime götürdüğünü ifade eden Mert, “Haziran seçimlerinin ardından yaşananlar ortadadır. Partimiz koalisyon kurabilmek için elinden gelen bütün fedakârlığı yapmış olmasına rağmen ne MHP, ne de CHP buna yanaşmayarak Türkiye’yi erken seçime gitmek zorunda bırakmışlardır. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız başta olmak üzere Hükümetimizin ve Milletimizin azim ve kararlılığı ile içinde bulunduğumuz sıkıntılı durumu aşacağımızdan eminim. Hain terör saldırıları sonucu şehit olan Mehmetçiklerimize Yüce Mevla’dan rahmet, acılı ailelerine ve tüm milletimize baş sağlığı dilerken, yaralı asker ve polislerimize de acil şifalar dilerim” şeklinde konuştu.
KAYBEDECEK ZAMAN YOK
Türkiye’nin kaybedecek zamanının olmadığını aktaran Fatma Mert, “Ülkemizin kaybedecek zamanı yoktur. Seçim sonuçlarından sonra yaşananlar muhalefet partileri tarafından partimize mal edilmeye çalışılmıştır. Ancak Yüce Halkımız hiçbir zaman ne terör örgütlerine ne de yandaşlarına taviz vermeyen partimizin AK’lığını Kasım ayında yapılacak olan seçimlerde partimize gereken desteği vererek gösterecektir. 14 yıldır partimizin yaptığı icraatlar ortadadır. Sağlıktan eğitime, tarımdan ekonomiye her alanda Türkiye çığır atlamıştır” dedi.
TÜRKİYE’Yİ KUCAKLIYORUZ
Mert, şöyle devam etti:
“Türkiye’yi kucaklayan tek parti konumunda bulunan AK Partimiz iktidarda bulunduğu sürede ve bundan sonraki süreçlerde yine aynı azim ve kararlılıkla Yeni Türkiye yolundan dönmeyecektir. İnşaAllah Kasım ayında yapılacak olan seçimde bütün bunlar göz önünde bulunduracak olan yüce milletimiz yine partimizi Türkiye’nin tek partisi yapma özelliğine inşallah layık edecektir. Bu önemli süreçte Afyonkarahisar olarak; Partimize ve Genel Başkanımıza tam destek vermek boynumuzun borcudur. Bu süreçte ben yoktur; biz vardır. Partimize kim bir tane fazla oy getirebilecekse o aday olmalıdır. Bu benim içinde geçerlidir aday olup olamayacağım Genel Merkezimizin takdiridir. Aday olsak da olamasak da üzerimize düşenin en iyisini hakkıyla yapmaya hazırım. Bir Sultandağ’lı olarak ilçemin oylarını da Partime katabilmek için elimden geleni yapmaya devam edeceğim.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti