Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Türkiye devletine bağlı iş adamları ile kalkınacak”

Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa
“Türkiye devletine bağlı iş adamları ile kalkınacak”

Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk ve Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı 2’inci Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Fatih Serdar Köken AFSİAD’ı ziyaret etti. Heyeti AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Akif İşbilir, Metin İlplikçioğlu ve Kamil Ayvalı karşıladı.
“DEVLETİNE BAĞLI İŞADAMLARI
İLE KALKINMA GERÇEKLEŞECEK”
Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk yaptığı konuşmada iade-i ziyarette bulunduklarını ifade ederek, “Afyonkarahisar’a yeni atanmamız münasebetiyle AFSİAD Yönetimi tarafından daha önce yapılmış bir nezaket ziyaretine karşı iade-i ziyaret anlamında ve ülkemizin son dönemde yaşadığı bir takım sıkıntılardan kaynaklı sanayici ve işadamlarımız AFSİAD üyelerimize manevi bir destek amaçlı bugün (dün) bir ziyaret gerçekleştirdik. Devletine, milletine bağlı işadamları ile kalkınmanın gerçekleşeceğinin bilinciyle sizlerin nezdinde işini istihdam ve kalkınma gayesi içerinde doğru ve emin yapan tüm sanayici ve işadamlarına başarılar dileriz.” diye konuştu.
“HUKUK İŞ HAYATINA
IŞIK TUTACAK”
AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Sizlerin şahsında hukukun doğru adımlarla birlikte hem sosyal hayata hem de iş hayatına ışık tutacağının bilincinde olduğumuzu ifade etmek isterim. Yaptığınız bu ziyaret için şahsım, yönetim kurulu ve üyelerimiz adına sonsuz şükranlarımızı bildirir görevlerinizde başarılarınızın devamını dileriz.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti