Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türkiye Finans’tan Afyon’daki Mimar Ve Mühendislere Finansman Desteği

Türkiye Finans Katılım Bankası ile TMMOB Mimarlar Odası Afyonkarahisar İl Temsilciliği ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Afyon Temsilciliği arasında protokol imzalandı. Türkiye Finans, imzalanan protokol ile bu odalara kayıtlı üyelere avantajlı bankacılık hizmetleri ve kurumsal finansman desteği sunacak.

Türkiye Finans Katılım Bankası

Türkiye Finans şimdi de Ege Bölgesi’nin önemli meslek odalarından TMMOB Mimarlar Odası Afyonkarahisar İl Temsilciliği ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Afyon Temsilciliği ile protokol imzaladı. Protokol törenine; Türkiye Finans Afyon Şube Müdürü Hüseyin Şahin, Türkiye Finans Marmara Perakende Bölge Müdürü Ömer Faruk Sapan, TMMOB Mimarlar Odası Afyonkarahisar İl Temsilciliği Başkanı Ferhun Sümer ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Afyon Temsilciliği Başkanı Ahmet Neoldum katıldı.

Protokol kapsamında, odalara üye işletmelere Türkiye Finans ile çalışmaları durumunda belirlenen ürün ve hizmetlerde indirimli işlem ücretlerinden yararlanma hakkı tanınıyor. Böylece üyeler, tüzel nitelikli müşterilere ticari kredilerde avantajlı kâr oranı, katılım hesaplarında özel havuz, POS talebinde ertesi gün komisyonu, gerçek kişi nitelikli müşterilere taşıt ve konut finansmanlarında avantajlı kâr oranına sahip olacak. Ayrıca tüzel hesapların dijitalden yapacağı havale ve EFT işlemlerinde ve tahsile verecekleri çeklerden ilk 6 ay masraf alınmayacak.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti