Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Aziz Aslan

TÜRKİYE KAMU-SEN

Türkiye KAMU-SEN, ülkemizi saran küresel oyunların sahnelenmeye başlandığı 1992 yılında rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in talimatları 14 sendikanın bir araya gelmesi ile kurulmuştur.
Türkiye Kamu-Sen, kamu çalışanlarının hakları ile devletinin milli menfaatlerini bir arada gözeten örnek bir kurumdur. Onurlu Türk memurunun temsilcisi konumunda olan Türkiye Kamu-Sen, oynanan oyunları görüp, karşısında dağ gibi duran sendikadır.
Güçlü bir demokratik kitle örgütü olarak, içinde yaşamaktan ve mensubu olmaktan şeref duyduğumuz ülkemizin dört bir köşesinde, gerek eylemleriyle, gerekse söylemleri ile bu gücü hissettirmektedir.
Türkiye Kamu-Sen, Türkiye sevdalılarının bir araya geldiği “ilkemiz, önce ülkemiz” prensibini ön plana çıkaran, çalışan, üreten, yol gösteren, hak eden ve hak ettiğini alan bir sendikacılık anlayışıyla hizmet vermektedir. Memurun gözü, kulağı, kötü gün dostu, kısacası her şeyidir.
İdealleri, düsturu, ilkeleri, üslubu ve kırılmaz dik duruşu vardır. Devletin olmazsa olmazı ve Türkiye Cumhuriyetinin varlığını somutlaştıran kahraman Türk memurlarının kuruluşudur.
Türkiye Kamu-Sen yalnızca ücretlerle değil, aynı zamanda toplumun ve çalışanların bütün sıkıntılarıyla ilgilenmektedir. Devlet yapılanmasının, küresel güçlerin arzuladığı bir ülkenin kurulmasının, Türk memuru üzerine yapılan saldırılardan geçtiğinin bilincindedir.
Yaptığı her eylem ses getirmektedir. Söylediği her şey toplumda ilgi konusu olmaktadır. Siyasi kuruluşlara paravan ve piyon olmayan sendikadır. Geçmişten ders alır, günü yorumlar, geleceği görür ve memleket için hakiki ideallere yürür.
Türkiye Kamu-Sen, güçlüdür ve bu gücünü ilkelerinden, yüce Türk Milletinden ve her türlü baskıya rağmen, yılmayan, yıkılmayan, “ önce ülkem, sonra ben” diyen, menfaati için hızlı gideceği düşünülen arabaya binivermeyen, nitelikli, kahraman üyelerinden almaktadır.
Ülkemizin her sorununa çözüm arayan, düşmanlara şahin, dosta dost olan, devletimizin ve milletimizin bütünlüğünün güvencesi Türkiye Kamu-Sen’le ne kadar övünsek azdır.
Değerli dostlar; Kardeşlik, samimiyet ve bayram havasında yapılan Türkiye Kamu-Sen genel kurullarına katılım sağladık. İnancı, ilkeyi, dostluğu, özveriyi gördük. Bütün yöneticilerini ve üyelerini kutluyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti