Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türkiye üçüncüsü Oğuzhan, örnek olacak

Türkiye üçüncüsü Oğuzhan, örnek olacak
Türkiye üçüncüsü Oğuzhan, örnek olacak

Batı Dershanesi’nin eski öğrencisi, Sayısal Türkiye üçüncüsü ve Afyonkarahisar birincisi Oğuzhan Şimşek’e başarılarından dolayı ve başarılarının devamında yardımcı olması için teşekkür hediyesi dizüstü bilgisayar verdi. Batı Dershanesi Müdürü Mehmet Gürel Yardım, “İnşallah bu hediye ile bizi hatırlarsın ve başarılarına yardımcı olur” dedi

Batı Dershanesi Müdürü Mehmet Gürel Yardım başarılarından dolayı Sayısal Türkiye üçüncüsü ve Afyonkarahisar birincisi Oğuzhan Şimşek’e hediye verdi. Batı Dershanesi Müdürü Mehmet Gürel Yardım, “Yarın Oğuzhan ülkemize hizmet edeceği zaman bulunduğu makamı dolduracak kadar olgun bir genç. Olgunluğu yaşının çok çok üzerinde. Oğuzhan, çevre il ve ilçeler dahil, Afyonkarahisar’da bütün okullarda örnek olarak gösterilecek bir öğrenci. Oğuzhan’a başarılarından dolayı teşekkür için bir hediye vermeyi düşündük. Başarılarının karışılığı olmayabilir; bizi hatırlaması ve yaşayacağı daha nice başarıları için, başarılarına yardımcı olması için küçük bir hediye” dedi.
Başarı hediyelerle geldi
Batı Dershanesi’nin eski öğrencisi, Sayısal Türkiye üçüncüsü ve Afyonkarahisar birincisi Oğuzhan Şimşek, başarılarına yardımcı olan, başta onu yetiştiren ailesine, okulundaki, dershanesindeki öğretmelerine ve başarısında ona yardımcı olan herkese çok teşekkür ettiğini belirtti. Şimşek, “Okulu kazandım, yurt ücretsiz, hediye dizüstü bilgisayar verildi. Bir dizüstü bilgisayar dershanemden hediye. Artık birini kardeşime bırakırım. Yurt okula çok uzak olduğu için başka bir özel yurtta kalıyorum” dedi.
Kazandığı okulu anlatan Şimşek, “Benim okuduğum okulda herkez başarılı olduğu için başarım normal karşılandı. Benim önümde başarılı 10 öğrenci daha var” diye konuştu.
Estetik cerrah
olmak istiyor
Başarıya nasıl ulaştığını anlatan Şimşek şunları söyledi:
“Günde 3 saat düzenli bir çalışmam vardı. Konuları önceden takip ediyordum. Yani okul ve dershane öncesinde ben kendim öğrenmeye çalışı-yordum. Bol bol soru çözdüm. Günlük ortalama 300 soru çözdüm yani. Dershanem konular hakkında büyük destek sağladı. Çözemediğim sorularda öğretmenlerimden birebir yardım aldım. Başarımın büyük bir kısmında dershanem yardımcı oldu”
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ni kazanan Şimşek, “Cerrahpaşa, Türkiye’de en başarılı okullardan biri. İstanbul’da olduğu için biraz da Cerrahpaşa’yı seçtim. Hedefimde estetik cerrahlığı var. Estetik cerrahlığı okumak istiyorum.” dedi. (Kocatepe)