Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Türkiye Yüzyılına Giden Yol Çocuklarımızla Aydınlık Olacak”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104’üncü yıldönümü kutlama töreninde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, TBMM’nin açıldığı bu özel günün aynı zamanda çocuklara bayram olarak armağan edilmesinin çok büyük anlam taşıdığını belirtti. Sünnetci, “İnanıyorum ki; Türkiye Yüzyılına giden yolda yarınların Türkiye’si çocuklarımızla aydınlık, umutlu; çocuklarımızla daha gelişmiş ve kalkınmış olacaktır.” dedi

23 Nisan Ulusal Egemenlik

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104’üncü yıldönümü yurt genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar’da da bir dizi törenlerle kutlandı.

“Türkiye Yüzyılına Giden Yol Çocuklarımızla Aydınlık Olacak”

KUTLAMA TÖRENİNE GENİŞ KATILIM

23 Nisan Salı Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama töreni bugün sabah saat 10.00’da Prof. Dr. Veysel Eroğlu Kapalı Spor Salonu’nda başladı. Kutlama törenine; Afyonkarahisar Valisi Doç.Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı,  Belediye Başkanı Av. Burcu Köksal, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Numan Yöner, Vali Yardımcıları Mehmet Keklik Fatih Topuz Betül Büyükkılıç, Uğur Kolsuz, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı 2. ACM Başkanı Fatih Serdar Köken, İdare Mahkemesi Başkanı Yasin Ayna, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, AFSÜ Rektörü Prof.Dr. Nurullah Okumuş, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Siper, İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Tolga Yağan, askeri ve mülki erkân, vatandaşlar ve çok sayıda çocuk katıldı.

“TBMM’NİN AÇILDIĞI GÜNÜN ÇOCUKLARA BAYRAM ARMAĞANI ÇOK ANLAMLI

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemine yönelik konuşmayı İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, yaptı. Türkiye’nin her köşesinde, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 104’ncü yıldönümünün kutlandığını belirten Müdür Sünnetci, “Dünya da kutlanılan tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı büyük bir heyecanla kutluyoruz. Okullarımızdaki birbirinden güzel etkinliklerle her yıl büyük bir coşkuyla kutladığımız 23 Nisan Salı Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mız ile geleceğimizin teminatı çocuklarımızın sevincini ve heyecanını paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Meclisin açıldığı bu özel günün aynı zamanda siz çocuklarımıza bayram olarak armağan edilmesi çok büyük anlam taşımaktadır. Bu sizlere duyulan güvenin en somut ifadesi olduğu gibi, varlığınızın bizler için ne kadar önemli olduğunun da göstergesidir. Sizler milletimizin en büyük zenginliği, umudusunuz. İnanıyorum ki; Türkiye Yüzyılına giden yolda yarınların Türkiye’si sizlerle aydınlık, sizlerle umutlu; sizlerle daha gelişmiş ve kalkınmış olacaktır.” dedi.

“Türkiye Yüzyılına Giden Yol Çocuklarımızla Aydınlık Olacak”

“ÇOCUKLARIMIZA DÜŞEN GÖREV İYİ YETİŞEREK VATAN İÇİN ÇALIŞMAKTIR”

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, konuşmasını şu ifadelerle tamamladı: “Sizlere düşen görev, ülkesini ve milletini seven, vatanı için çalışıp üreten, bilime ve gelişen teknolojiye açık, ufku geniş, manevi değerlerine bağlı gençler olarak yetişmenizdir. Bu görevi en güzel şekilde yapacağınıza ve bu mirasa en güzel şekilde sahip çıkacağınıza olan güvencimiz tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle; bizlere bu bayramı hediye eden başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, İstiklal Savaşı kahramanlarımızı, tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, bayramın dünyanın tüm çocuklarına barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.”

“Türkiye Yüzyılına Giden Yol Çocuklarımızla Aydınlık Olacak”

KUTLAMA PROGRAMINDA GÖSTERİLER SUNULDU

Kutlama programı Şehit Şükrü Karadirek Ortaokulu Müzik Korosunun seslendirdiği şarkıların ardından Merkez TOKİ İlkokulu Halk Oyunları ekibi tarafından gösteri sunulmasıyla devam etti. Yavuz Selim İlkokulu öğrencisi Muhammed Yasir Bayram tarafından “23 Nisan” şiiri okundu. Ataköy Ortaokulu Halk Oyunları ekibinin sunduğu gösterinin ardından Merkez TOKİ İlkokulu Öğrencisi Buse Mina Gökcek tarafından “Bizim Bayramımız” isimli şiiri okundu. 23 Nisan temalı resim, şiir, kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin başta Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı olmak üzere protokol üyelerince verilmesinin ardından Atatürk İlkokulu öğrencileri tarafından “Bu Vatan Bizimdir En Güzel Emanettir” adlı müzikal gösteri sunulmasıyla kutlama töreni sona erdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti