Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Türkiye’nin bileğini kimse bükemez” – Kocatepe Gazetesi

“Türkiye’nin bileğini kimse bükemez” – Kocatepe Gazetesi
“Türkiye'nin bileğini kimse bükemez”

Afyonkarahisar’a bağlı belde ve köyleri ziyaret eden MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak annesinin doğduğu yer olan Değirmenayvalı Kasabasına giderek Asker Uğurlama Törenine katıldı. Beraberinde MHP İl Başkanı Raşit Demirel, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Karagöz ve MHP’li yöneticilerle programa katılan Parsak, askere gidecek gençlere Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.
ANNE VE BABALARA SAYGILAR
Tüm asker adaylarına hayırlı olsun dileğinde bulunan Parsak, “Ana kucağından, ülkü ocağından, baba ocağından asker ocağına gönderdiğimiz bu koçyiğitler olduğu sürece, Allah’ın izniyle Türkiye’nin kimse bileğini bükemeyecektir. Cennetin ayaklarının altında olduğu annelerimizin en büyük mutluluğu asker evlatlarını nöbet yerlerine göndermektir. Bu vesileyle annelerimizi sevgiyle saygıyla muhabbetle selamlıyorum. Babalarımızın da gururu olan evlatlarımıza sonsuz şükürler ediyoruz. Yine babalarımıza da sevgi saygılarımızı sunuyoruz” dedi.
KUR’AN VE BAYRAK
UĞRUNA YAŞAYALIM
Türk gençliğinin değerlerine bağlı bireyler olarak yetişmesini isteyen Parsak, “Bugün sizlere hediye olarak verdiğimiz kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı uğruna yaşamak, din ve vatan için uğrunda canını feda etmek bizler için en değerli mukaddesattır. Böylesi güzel bir organizasyona ev sahipliği yapan askerlerimizin ailelerine ve Erol Barutçu Dayıma şükranlarımı sunuyorum” dedi.
GÜLE GÜLE GİDİN,
GÜLE GÜLE GELİN
Programda bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Raşit Demirel ise asker adaylarını tebrik ederek, “Kıymetli yiğitlerimizi askere uğurluyoruz. Gençlerimizin hayatlarında en önemli günlerden birine şahitlik ediyoruz. Allah burunlarını dahi kanatmasın diliyoruz. Tüm asker ailelerini de vatanına, milletine, dinine bağlı bireyler olarak yetiştirdikleri için ayrıca kutluyorum” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)