Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Türkiye’nin göğüs kafesine sığmayan bir enerjisi var”

DP Genel Başkanı ve
“Türkiye’nin göğüs kafesine sığmayan bir enerjisi var”

DP Genel Başkanı ve İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Gültekin Uysal ile İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Merve Balandı, Emirdağ ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundular.
DP Emirdağ İlçe Başkanlığı ve İYİ Parti Emirdağ İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri tarafından şehir girişinde karşılanan Uysal, partililerle pazar yeri esnafını ve vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Emirdağ Belediyesi’ni de ziyaret eden Uysal, Belediye girişinde Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın ve birim müdürleri tarafından karşılandı. Belediye’de bir süre Başkan Kargın ile sohbet eden Uysal’a günün anısına şilt ve Emirdağ’ın simgesi topak ev hediye edildi.
“SEVMESEN DE SAYGI
DUYMAK ZORUNDAYIZ”
Ziyarette konuşan Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, seçim ortamının savaş ortamına çevrilmek istendiği belirterek, “Biz bu toprakların çocuklarıyız. Birbirimize karşı saygılı olmamız gerekir. Sayın Gültekin Uysal Afyonkarahisar’ımızın yetiştirdiği bir liderdir. Liderler kolay yetişmez. Seçime mi gidiyoruz savaşa mı? Bunun için de diyorum ki, insanlarımız birbirini sevmese de saygı göstermek zorundadır” diye konuştu.
“MEMLEKET MESELELERİ İÇİN
ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK”
Demokrat Parti Genel Başkanı ve İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Gültekin Uysal, günümüzde siyaset yapmanın maddi manevi çok zor olduğunu belirterek, bu ülkenin herkese sunduğu imkanları iyi değerlendirmek durumunda olduğunu söyledi.
Komşu ülkelerde yaşanan olaylara da değinen Uysal, “Suriye’de yaşananlara bakın, Irak’ta yaşananlara bakın. Dün söylenenlerle bugün söylenenlere bir bakın. Siyaset içerisinde istikamet belirlemek çok zor. Böyle bir ortamda ideallerine bağlı kalarak, istikamet çizebilmek kolay değil. Çünkü dün söylediğini bugün inkar eden liderler var, kadrolar var. Her zaman söylüyorum ve dua ediyorum. Allah’ım inanmadığımız şeyleri söyletme, inanmadığımız şeyleri yaptırma diye. Geçmişimizden gelen ve bugün yaşananlar ışığında, toz bulutu arasında, hurafeler ve safsatalar arasında, memleketin çözemediği meseleler var. Bunları çözüme kavuşturmak adına elimizi taşın altına koyduk” diye konuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti