Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Türkiye’nin güzel günlere kavuşmasına az kaldı”

İYİ Parti İl Başkanı

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, partisinin bayramlaşma programında Türkiye’nin güzel günlere kavuşmasına az kaldığını söyledi.
İYİ Parti Afyonkarahisar İl ve Merkez İlçe Başkanlıkları tarafından partinin Ordu Bulvarı üzerinde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi’nde (SKM) bayramlaşma programı bugün öğleden sonra düzenlendi. İlçeler, beldeler ve köylerden parti teşkilatlarının katıldığı programda; İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Belediye Başkan adayı Dr. Mahmut Koçak, İYİ Parti İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları teşkilatları üyeleri yer aldılar.
MISIRLIOĞLU: ÜLKENİN GÜZEL GÜNLERE KAVUŞMASINA AZ KALDI
İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu bayramlaşma programında yaptığı açıklamada, tüm Afyonkarahisarlıların mübarek Kurban Bayramını kutladı. Mısırlıoğlu, “Tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin mübarek Kurban Bayramını İYİ Parti İl Başkanlığı olarak kutlar, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim. Önümüzdeki süreçte Türkiye’nin inşallah bu makûs talihini yenerek güzel günlere kavuşmasına az kaldı diyorum. Herkese iyi bayramlar diliyorum.” dedi.
YAĞCI: BU BAYRAM İLERİKİ BAYRAMLARDA İKTİDARIMIZA VESİLE OLSUN
İYİ Parti Afyonkarahisar Merkez İl Genel Meclisi (İGM) Üyesi Alper Yağcı, Afyonkarahisar halkının Kurban Bayramını kutladı. Yağcı, “Tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin mübarek Kurban Bayramını kutluyoruz. İYİ Parti olarak hep birlikte coşku içerisinde kutladığımız bu bayramın ileriki bayramlarda iktidarımıza vesile olmasını temenni ediyorum. Tüm İslam Âlemi’nin bu bayramlar vesilesiyle duyduğu birlik ve beraberliğin bir ömür sürmesini temenni ediyor, herkesin bayramını kutluyorum.” diye konuştu.
KOÇAK: DÜRÜST VE CENTİLMENCE REKABETE DAVET EDİYORUM
İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Dr. Mahmut Koçak bayramlaşma programında şunları söyledi: “Mensubu olmakla ve hizmet etmekle gurur duyduğum Afyonkarahisarlı hemşehrilerimin Kurban Bayramlarını tebrik ediyorum. Sağlıklı, huzurlu nice bayramlara aileleriyle birlikte erişmelerini temenni ediyorum. Biz İYİ Parti olarak kardeşlerimizle tüm ilçe teşkilatlarımızla ve tüm parti mensuplarımızla güzel bir bayramlaşma idrak ettik. İnşallah Afyonkarahisar’ın geleceğine mührümüzü vurmak istiyoruz. Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin bu konuda bize olan desteklerine ve güvenlerine inanıyoruz. Bu duygular içerisinde bayramların kardeşliğimize en büyük vesile olduğuna inanarak Afyonkarahisar’da hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun tüm hemşehrilerimizi kardeşlik bayrağı altında dürüstçe, centilmence rekabete davet ediyorum.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi