Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türkiye’nin Kent Konseyleri İstanbul’da buluştu

Türkiye’nin Kent Konseyleri İstanbul’da buluştu
Türkiye'nin Kent Konseyleri İstanbul'da buluştu

Gaziantep Kent Konseyi’nin Dönem Başkanlığı’nı yürüttüğü, Türkiye Kent Konseyleri Birliği toplantısı, 24 Kent Konseyi Genel Sekreteri’nin katılımı ile Marmara Belediyeler Birliği’nin Eminönü’nde bulunan merkez binasında yapıldı

Deneyimlerini paylaştılar
Toplantıya, Afyonkarahisar’ı temsilen Kent Konseyi Genel Sekreteri Emin Çengelci, Kadın Meclis Başkanı Selcen Hıdıroğlu ve Kent Konseyi Birim Sorumlusu Çiğdem Araç katıldı.
Kent Konseylerinin işbirliği halinde çalışmaları ve iletişim ağı kurulmasını amaçlayan toplantıda katılımcılar, bugüne kadar yaptıkları çalışmaların yanı sıra bundan sonraki çalışmaları hakkında bilgi ve deneyimlerini paylaştılar. Toplantıda Kent Konseyleri arası işbirliği ve iletişim ağının bundan sonra nasıl yürütüleceği konusu masaya yatırıldı.
“Toplantı verimli geçti”
Afyonkarahisar Kent Konseyi Genel Sekreteri Emin Çengelci toplantının oldukça verimli geçtiğini bildirerek birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Program kapsamında, Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Enes Battal Keskin, Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Sedat Yücel ve Çanakkale Kent Konseyi Başkanı Saim Yavuz da konuşma yaptı. Türkiye Kent Konseyleri Birliği Dönem Başkanı Necati Binici, yakın gelecekte Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve Akdeniz Bölgesi’nde yer alan 29 ili kapsayan Kahraman-maraş toplantısının yapılacağını açıkladı.