Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türkiye’nin öncelikli sorunu terör – Kocatepe Gazetesi

Türkiye’nin öncelikli sorunu terör – Kocatepe Gazetesi
Türkiye'nin öncelikli sorunu terör

CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve Birinci Sıra Milletvekili Adayı Burcu Köksal, HÜRSİAD yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Köksal, Türkiye’de öncelikle çözülmesi gereken sorunun terör olduğunu vurguladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Birinci sıra Milletvekili Adayı Burcu Köksal ziyaret heyeti ile birlikte Afyonkarahisar Hür Sanayici ve İşadamları Derneği (HÜRSİAD) Başkanı Ali İşisağ ve Yönetim Kurulu üyeleri ile dernekte bir araya geldiler.
HÜRSİAD Başkanı Ali İşisağ, CHP Milletvekili Burcu Köksal ve ziyaret heyetine dernek hakkında bilgiler verdi. Ali İşisağ, bir sivil toplum kuruluşu olarak TUSKON’a bağlı bulunduklarını, bu konfederasyona Türkiye’de 7 tane esnaf ve işadamı derneğinin bağlı olduğunu aktardı.
İŞADAMLARI DA
BASKI ALTINDA
CHP Milletvekili Burcu Köksal HÜRSİAD yönetim kurulu üyelerine yaptığı ziyarette de işadamlarının ülke ekonomisinin temel taşı olduklarını yineledi. Türkiye’nin içinde bulunduğu durum itibariyle ekonomik istikrarın kalmadığını ifade eden Köksal şöyle konuştu:
“İktidara karşı belli şeyleri yapmayan, yerine getirmeyen işadamları şu anda özgürce ticari hayatına devam edemiyorlar. İktidarın baskısı her alanda olduğu gibi işadamlarında da hissediliyor.”
Ziyarette; Köksal’ın babası İsmail Pala, İbrahim Meydanoğlu, Yusuf Demir, Sevgi Türkarslan, Halil Hasırcıoğlu, Ahmet Özçelik, Emine Şahin ve Mehmet Dereağaz hazır bulundular. (Kocatepe Haber Merkezi)