Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Türkiye’nin tüm gücü üretime yönlendirilmeli”

SP Merkez İlçe Başkan

SP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Erhan Akpınar, Türkiye’de yerel ve genel asli gündemin işsizlik ile ekonomi olduğunun altını çizdi. Akpınar, ülkenin tüm gücünün üretime yönlendirilmesi gerektiğini vurguladı

 

Saadet Partisi (SP)Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Erhan Akpınar yaptığı basın açıklamasında yerel ve genel gündemi değerlendirdi.
“SİYASET SUNİ GÜNDEMLERLE
ZAMAN KAYBEDİYOR”
Erhan Akpınar, Türkiye’nin bir yandan salgınla topyekün mücadele ederken, diğer yandan vatandaşların ekonomik olarak büyük zorluklar yaşadığını dile getirdi. Akpınar, “Üretilen birçok suni gündem olsa da vatandaşımızın değişmeyen en büyük gündemi geçim problemidir. Araştırmalara göre Türkiye’nin en büyük sorunlarının ekonomi ve işsizlik olduğunu düşünenlerin oranı yüzde 61,8’dir. Biz Saadet Partisi olarak, bu milletin sorunlarını görmezden ve duymazdan gelen, suni gündemlerle zaman kaybeden siyaset anlayışını doğru bulmuyoruz.” dedi.
“ASLİ KONU İŞSİZLİK VE EKONOMİ”
SP olarak gerçek gündemlerinin ekonomi ve işsizlik olduğunu ifade eden Akpınar, “Kim hangi havayı estirirse estirsin, hangi algı oyunlarını yaparsa yapsın; bizim derdimiz de, gündemimiz de, önceliğimiz de sadece ama sadece bu aziz milletin karşı karşıya kaldığı problemler ve bunların çözüm yollarıdır. Daha seçime şu kadar gün var ama odaklanılan konu ittifaklar, oy oranları, kim ne kadar oy alacak, kim kiminle hareket edecek? Şüphesiz bu konular da önemlidir. Lakin bugün için en öncelikli gündemimiz yarın ne yiyeceğini, bir hafta sonra kapısına gelecek ev sahibine ne diyeceğini düşünen insanlarımızın halidir. Milletimiz nasıl geçinecektir? İnsanlarımız evlerine bir fazla ekmeği nasıl götürecektir? ‘Ev genci’ olarak adlandırılan gençlerimiz nasıl ‘iş genci’ olacaktır? Üniversite mezunlarının diplomaları nasıl iş için garanti olacaktır? Asıl konuşulması, gündem yapılması gereken konular bunlardır. Son kamuoyu araştırmalarına baktığımızda da, milletimizin artık suni tartışmalardan sıkıldığını, çözüm üretmeyen siyaset anlayışından bıktığını ve gerçek gündeminin ekonomi ve işsizlik olduğu görmekteyiz.” ifadelerini kullandı.
“İŞSİZLİK TOPLUMSAL HUZURU TEHDİT EDİYOR”
İşsizliğin doğrudan kişinin ailesini ve çevresini ilgilendirdiği için sadece ekonomik değil aynı zamanda sosyal bir soru olduğuna değinen Akpınar, “İşsizlik toplumsal huzuru doğrudan tehdit eder. İşsizlik sorunu doğal bir afet değildir. Üretimi sınırlayan, paylaşımdaki adaletsizliğe yol açan yanlış politikaların ürettiği insan yapısı bir sorundur. İnsan emeği depolanamayan potansiyel servettir. Bu yüzden zamanında kullanılması gerekir. İşsize iş bulunması, hem işçiyi hem de ülkeyi zenginleştirir. İşsizlik probleminin giderilmesi toplumu daha yaşanabilir kılar.” ifadelerine yer verdi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

 

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti