Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Türklerin devletsiz hiçbir dönemi olmadı”

Cumhuriyet Bayramı Kabul Töreninde

Cumhuriyet Bayramı Kabul Töreninde konuşan Vali Mustafa Tutulmaz, “Biz Türklerin devleti sadece 96 yıl ile sınırlı değil. Bizim geçmişten bu tarafa devletsiz hiçbir dönemimiz yok. Bu da bizleri tarih boyunca hep güçlü kılmıştır” dedi

Cumhuriyet Bayramının 96. Yıl dönümü nedeniyle il protokolü, şehit ve gazi yakınları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve davetlilerin katıldığı Cumhuriyet Bayramı Kabul Töreni düzenlendi. Afyonkarahisar Valiliği tarafından düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Kabul Töreninde Vali Mustafa Tutulmaz ve eşi Fatma Tutulmaz, davetlileri salon girişinde karşılayarak Cumhuriyet Bayramlarını kutladılar.
“BİRLİK VE BERABERLİKLE BU MİLLET TÜM PRANGALARI KIRACAKTIR”
Davetlilere hitaben konuşan Vali Mustafa Tutulmaz, “96. yılını kutladığımız Cumhuriyetimiz artık olgunlaşma evresindedir. İnşallah önümüzdeki yıllarda 100. yılını tamamlayacak. Biz Türklerin devleti sadece 96 yıl ile sınırlı değil. Bizim geçmişten bu tarafa devletsiz hiçbir dönemimiz yok. Bu da bizleri tarih boyunca hep güçlü kılmıştır. Bugünde yine Cumhuriyetimiz bulunduğu coğrafya da önemli bir şekilde kendisini hissettirerek, gerek masada, gerek sahada, gerek gelişme ve teknoloji alanında adımızdan bahsettirerek ön plana çıkıyoruz. Ancak bizim daha da gelişmemiz gerekiyor. Kuruluşu ve kurtuluşu kutlamanın en önemli yönü bu toprakları vatan yapan şehitlerimiz, gazilerimiz ve halkımızdır. Bugün toplumumuzun tüm kesimleri ile birlikteyiz. Birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Küçük şeylerle uğraşmadan, ülkemiz adına, milletimiz adına iyilik olan güzellik olan ne varsa onun etrafında toplanmalıyız. Birlik ve beraberlik ile şükür bunu başarıyoruz. Geçmişte prangalarını kıran milletimiz bundan sonra da birlik ve beraberliği ile bu prangaları yine kıracaktır. Sözlerimi noktalarken kabul törenimize katıldığınız için hepinize özellikle teşekkür ediyorum. Allah bu millete güçlü devletleri tarih boyunca nasip ettiği gibi Türkiye Cumhuriyeti Devletini de güçlü bir şekilde, bulunduğu coğrafyaya örnek olacak şekilde güçlü ve daim kılsın diyorum.” ifadelerini kullandı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kabul Töreninde Vali Mustafa Tutulmaz, törene katılan tüm davetlilere teşekkür ederek, Cumhuriyet Bayramlarını kutladı.
Cumhuriyet Bayramı Kabul Töreni Vali Tutulmaz ve diğer protokol üyelerinin davetliler ile günün anısına fotoğraf çektirmeleri ile sona erdi.