Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Aziz Aslan
e-posta: YAZARIN TÜM YAZILARI

TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOK

Değerli dostlar; bu konuyu yılda bir defa sizlerle paylaşıyorum. Zaman geçmiyor ki, milletler mücadelesinde Türkler ve müslümanlar arasında kopukluk olmasın.
Son Azerbaycan savaşında , öncesinde barış pınarı harekatında , daha da önce ecdadımızın girdiği savaşlarda da görüldüğü gibi Türkün Türk’ten başka dostu yoktur. Tarih boyunca bizim islam kardeşliği diye bağrımıza bastıklarımız hep ihanet etmişler ve bizi yılan gibi sokmuşlardır. Zor günümüzde bizi terkeden sözde dostlar gibi yine yapıyorlar yapacaklarını.
İslam ülkeleri, Ermenistan’ın yanında yer alıyorlar. Bu gevşekliklerini her zaman görüyoruz. Aslında kırk yıldır terörün beslenip üstümüze salınmasında parmakları var. Tarih tekerrürden ibarettir. Dedelerinin yaptıklarını yapıyorlar. Kanlarının gereğini de diyebiliriz. Zaten Müslümanlar Haçlı zihniyetinin oyuncağı olmasaydı Ortadoğu bu imkanlarına rağmen kan gölüne dönmezdi.
Biz bunun böyle olduğunu hep söyledik. Ancak bir türlü anlatamadık. Bir insan damarlarında dolaşan asil kanı inkar ediyor ve bunu marifet zannediyorsa ona ne yapılabilir ki! Atalarımız boşuna dememiş “ Aslını saklayan haramzade.”diye.
Bilinmelidir ki, PKK, PYD, IŞİD Amerika ve Rusyanın gayrimeşru çocuklarıdır. Ebesi İsrail ve Arap ülkeleridir. Bütün oyun Türkiye üzerine kurulmuştur. Türkiyenin bu coğrafyada varlığını devam ettirebilmesinin yolu Türk milliyetçiliği ilkelerine uygun iç ve dış politika geliştirmesinden geçmektedir. Arap, Amerika, Avrupa ve Rusya eksenli politikalar görüldüğü gibi bizi sadece bataklığa götürmektedir. Yani Türkiye güçlenip kendi göbeğini kendisi kesmelidir.
Merhum Ebulfez Elçibey’in sözlerini not düşelim; “Türk değilim diyene sakın ısrar etmeyin. Allah’ın bahşettiği şerefi istemeyene zorla şeref verecek değiliz.” Yine Elçibey;” Tabuta konmuş da olsa toprağa gömülmediği sürece Türkler tek güvencemizdir” diyor.
Demek ki yönümüzü soydaşlarımıza dönmeliyiz. Soydaş olmak bize Allah’ın lütfudur. Azerbaycan’ın yanında durmamız doğrudur. Ancak, diğer Türk Cumhuriyetlerinden ses çıkmaması manidardır.
Biz Türküz dedikçe bize Irkçı diyenler bilsinler ki;
-Kürdü, Kürtten koruyan devletin ismidir TÜRKİYE .
-Müslümanı, Müslümandan koruyan devletin de ismi TÜRKİYE.
Bu günlerde, bunları tekrar yaşayarak hepimiz görüyoruz.

YAZARLAR

TÜMÜ

SON HABERLER