Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tutkun: Hizmet için vekalet şart değil

Hizmet için vekalet gerekmediğini,
Tutkun: Hizmet için vekalet şart değil

Hizmet için vekalet gerekmediğini, bir yerlere seçilmenin şart olmadığını belirten Ankara Güven Hastaneleri danışmanı Hüseyin Tutkun yayınladığı mesajında şunları söyledi:
“Doğduğum, büyüdüğüm ve insanına hizmet etmekten onur duyduğum Afyonumuza hizmet etmek bizim için en büyük sorumluluktur. İnsanlarına;  ilçe ayrımı yapmadan, siyasi düşüncesini sormadan hizmet etmeyi görev ve vefa bildik. 18 yıldır siyasette Gençlik Kolları Başkanlığı, Gençlik Kolları Gik üyeliği ve Genel Başkan Yardımcılığı ile TBMM’de Milletvekili Danışmanlığı gibi görevlerde bulunduk.
Afyon demokrasisine ve yaşam hayatına katkı olması için Genç Atılımcılar Derneğini kurdum ve 5 yıl başkanlığını yaptım. Şu anda Afyon sevdalısı olarak imkanlarım ve gücüm yettiğince hizmet etmeye çalışıyorum. Ankara’da Sivil Toplum örgütlerinde ciddi görevlerim devam ediyor. Bürokrasideki ve siyasetteki dostluklarımızı şehrimiz için kullanmaya çalılıyorum. Sağlık alanında Afyonlularımıza sahip çıkmaya çaba gösteriyorum. Afyon’a yapılacak her hizmette kapı kapı dolaşıp olması için gayret gösteriyorum. En büyük hayalim yerli otomobili fabrikası gibi bir çok konuda uğraşımız oldu ve olmaya devam edecektir. Biliyorum Afyon’u ve Afyonluları çok seviyorum ama Afyonlular da bizi çok seviyor. Afyonlular günde 20’ye yakın proje veya taleple arıyorlar, biz de çözmeye çalışıyoruz.
Biz Afyon’a hizmet etmek için illa bir yere seçilelim demiyoruz. Biz illa Vekalet alalım demiyoruz. Biz bir yere seçilmezsek, Milletvekili Adayı olmazsak kırılırız, Küseriz yada vazgeçeriz demiyoruz. Seçim dönemlerinde Afyonluları hatırlayıp, destek istemiyoruz. Ankara’da Afyonluların telefonlarına çıkmayıp, mazeret üretmiyoruz. Biz reklam olsun, şu partide adımız geçsin gibi düşüncelere kapılıp aday olmayı düşünemeyiz. Çünkü; hayatımızın her gününde Afyonumuzu ve memleketimizi düşünüyor ve hatırlıyoruz. Ölünceye kadar yaşadığımız sürece Afyonlulara hizmet etmeyi görev biliyoruz. Afyon bizim çocuk yaşta yakalandığımız en güzel ve en onurlu hastalığımızdır. Tarihte bu şehrin insanın oyları ile seçilip ama iz bırakmayanları biliyoruz. Ya da büyük siyaset adamı havaları içinde Afyonluları veya Afyon’un sorunlarını unutanları da biliyoruz. Bu şehrin çocukları; Memleketlerinin sokağında, caddesinde ve köyünde yani her evinde konuşulmaya devam edecektir. Türkiye siyasetinde hep var olacaktır. Ben Afyon’a ve Afyonlulara seçilmişlerden daha çok çalışarak hizmet etmeye devam edeceğime söz veriyorum.” >> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi