Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Üç hilalin safında yeni bir destan yazmak için hazırlıklara başlıyoruz”

MHP İl Binası’nda basın
“Üç hilalin safında yeni bir destan yazmak için hazırlıklara başlıyoruz”

MHP İl Binası’nda basın toplantısı düzenleyen MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Mehmet Tuğrul, üç hilalin safında yeni bir destan yazmak için hazırlıklara başladıklarını aktardı.
“UÇ BEYLERİ AKINLAR HALİNDE
 BURADAN YOLA ÇIKACAKLAR”
Milliyetçi Hareketin uç beylerinin akınlar halinde yola çıkacaklarını kaydeden Tuğrul, “Milletimizin üzerindeki kara bulutları dağıtarak ufkunu aydınlatıp önünü açacak olan 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri için inanıyoruz ki, milletimizin ve devletimizin huzura kavuşmasına katkı sağlayacaktır. Bizler de bir nefer olarak merhum Başbuğumuzun izinde, liderimiz Sayın Doktor Devlet Bahçeli’nin emrinde hizmet vermeye gayet gösteriyoruz. Kısaca, Afyonkarahisarımızdan güzel vatanımızın her köşesine yayılacak olan milli birlik ve beraberlik ruhu, şu an bu çatı altında birleşmiş durumdadır. Ok gibi, hilaller, demetler halinde bu çatı altında hedefe kilitlenecektir. Söz konusu milli birlik ve beraberlik ruhu adı altında korkuları kovacak, vehimleri ezecek, zalimleri sindirecek kutlu ses yurdumun dört bir yanına bu çatı altından dağılmak üzere ayağa kalkacaktır. Huzuru müjdeleyecek, kavgayı bitirecek, sevgiyi getirecek, yoksulluğu tarihe gömecek ve işsizliği yok edecek olan Milliyetçi Hareketin, uç beyleri akınlar halinde buradan yola çıkacaklardır” dedi.
“HASRETLERİ DİNDİRECEĞİZ”
Hasretleri dindireceklerini, umut olup sevindireceklerini belirten Tuğrul, “Bizler büyük bir inanç ile diyeceğiz ki, ‘Sesimize kulak ver Türkiye’ durmayacağız, beklemeyeceğiz asla ihmâl etmeyeceğiz. Hasretleri dindireceğiz, umut olup sevindireceğiz. Hepimiz Hz. Muhammed’in yanında saf tutan bedir yiğitleri gibi küfre dünyayı dar edeceğiz. Milliyetçi hareket varsa göz yaşı yoktur, tasaya ve eleme gerek yoktur, huzur, refah ve mutluluk vardır, yolumuzdan hiç kimse döndüremeyecektir” ifadesine yer verdi.
“BU KUTLU YOLDA BİRLİKTE
MÜCADELE VERMEKTEN
İFTİHAR EDİYORUM”
MHP’li Milletvekili aday adaylarına seslenen Tuğrul, “Edirne’den Kars’a, Hakkari’den İzmir’e, Trabzon’dan Mersin’e kadar bükülmez, eğilmez ve kırılmaz bir şekilde birliğin, kardeşliğin ne demek olduğunu bu seçimde herkese göstereceğiz. Ne mutlu bizlere ki, Üç Hilal’in safında yeni bir destan yazmak için hazırlıklara başlıyoruz. Hepinizle gurur duyuyorum. Bu kutlu yolda birlikte mücadele verecek olmaktan iftihar ediyorum. Hepimizin Allah yâr ve yardımcısı olsun. Ne mutlu Türküm diyene” şeklinde konuştu.

 

TUĞRUL KİMDİR?

1960 yılında Sandıklı Ballık Köyü’nde doğan Mehmet Tuğrul, ilk, ortaokul ve liseyi Sandıklı’da tamamladı. 1977 Kara Harp Okulu’na giren Tuğrul, 1981 yılında Teğmen rütbesi ile mezun oldu. Ülkenin birçok yerinde komutanlık görevini yürüten Tuğrul, görev yaptığı il ve ilçelerdeki ülkü ocaklarında talep üzerine konferans ve seminerler verdi. 2009 yılında Dağ Komando Okulu Komutanlığı’ndan emekli olan Tuğrul Sandıklı’ya yerleşti.
Kendisini tanıtan Tuğrul şu sözlerle devam etti:
“Şu anda üretim yaparak ülkeme katkı sağlamak maksadıyla çiftçilik ve hayvancılık yapıyorum. Siyasete girmemden kısa süre sonra 2 yıl Sandıklı İlçe Başkanlığı görevini yürüttüm. İlçe başkanlığı görevimde iki hedefim vardı. Merhum Başbuğumun “Hürriyetin Tek Garantisi Mülkiyettir” sözünden hareketle Parti Binası ve Ülkü Ocaklarına bina temini ardından da Sandıklımızda oy oranını artırmak için çalıştım. Göreve başladığım bir ay gibi kısa bir zamanda tarihinde ilk defa Sandıklımızda Parti binamızı satın alma yoluyla hizmete sundum. 2015 genel seçimlerinde oy oranını yüzde 60 oranında artırdık ki kayıtlarda mevcut. Ülkü Ocakları binamızı da inşallah müteakip yıllarda liderimiz müsaade eder milletvekilliği görevi tevdi ederse il ve ilçelerimizde temin etme sözü veriyorum”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti