Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ücretsiz binişte sınır kaldırıldı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediye Meclisi Ekim
Ücretsiz binişte sınır kaldırıldı

Afyonkarahisar Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı dün akşam Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın Başkanlığı’nda meclis salonunda yapıldı. Toplam 38 maddenin görüşüldüğü toplantıda komisyon raporları karara bağlandı.
YENİ İTFAİYE MÜDÜRÜ ÇETİN
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Eylül ayı toplantısına ev taşıma işi nedeniyle katılamayan yeni İtfaiye Müdürü Ali Çetin’i meclis üyelerine tanıttı. Ali Çetin’e yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Çoban, Çetin’in Türk Silahlı Kuvvetleri’nde uzun süre subay olarak hizmet ettiğini, Yüzbaşı rütbesi ile ordudan ayrıldığını kaydetti.
ÜCRETSİZ BİNİŞTE
SINIR KALDIRILDI
Trafik Komisyonu raporları çerçevesinde görüşülerek karara bağlanan Özel Halk Otobüsleri’nde ücretsiz seyahatlere getirilen iki binişlik sınırlamanın kaldırılmasını uygun gören Trafik Komisyonu raporu oybirliği ile kabul edildi.
ÇİMENTO ALANINDA
ÇALIŞMA YAPILIYOR
Güvenevler Mahallesi’nde 113 pafta, 49 ada, 249, 40, 234, 235 parsellerinin bulunduğu bölgede yeniden imar plan değişikliği yapılması konusu görüşüldü. Söz konusu alanın Çimento Fabrikası’nın bulunduğu yer olduğu, sanayi alanından konut alanına dönüştürülmesi için çalışma yapıldığı belirtildi. Burhanettin Çoban harita üzerinde konuyu anlattı. Bu alanın daha önce Silahlı Kuvvetlere tahsisli olduğunu belirten Çoban; “Bu alan daha önceden Silahlı Kuvvetlerimize tahsisliydi düzenlemesi yapıldı. Sağ olsunlar silahlı kuvvetlerimiz burada bir okul ihtiyacı yapılmasına katkı sağladı. Ankara’da Mehmet Gençler hemşehrimizin Afyon’a bir meslek lisesi yapma talebi doğrultusunda önce olumlu görüş vermeyen silahlı kuvvetler Sayın Bakanımızın devreye girmesi ile olumlu görüş gönderdi” şeklinde konuştu. Toplantıya MHP İl Başkanı Raşit Demirel ile MHP Merkez İlçe Başkanı ve İGM Merkez Üyesi Mehmet Karagöz’de misafir olarak izlediler. >> Burcu AYDIN’ın Haberinin Ayrıntıları Yarın Gazeteniz Kocatepe’de