Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ULAŞIMDA GECE VARDİYASI DÖNEMİ – Kocatepe Gazetesi

Söz konusu kararla ilgili
ULAŞIMDA GECE VARDİYASI DÖNEMİ

Söz konusu kararla ilgili Belediye Meclis Üyelerini bilgilendiren Trafik Komisyonu Başkanı M. Emin Birliktir, Çoban, gece seferlerinin yeni otogardan; şehir merkezine, Ahmet Necdet Sezer Kampüsü’ne ve Ataköy’e kadar uzanan gelişli-gidişli güzergah üzerinde yapılacağını söyledi. S.S. Afyonkarahisar Minibüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanlığı tarafından gece saat 24:00’dan itibaren saat başı 3 halk otobüsünün sabah 7’ye kadar hizmet vereceğini belirten Emin Birliktir, ücret tarifesinin gündüz seferleriyle aynı olacağını ve aktarma uygulamasının da dahil olduğunu ifade etti.
Daha önce otogarın sunduğu servis hizmetinden sadece seyahat eden biletli kişilerin faydalandığını hatırlatan Birliktir, halk otobüslerine ise hem normal yolcular hem de seyahat edenlerin binilebileceğini kaydetti. İndi bindi sistemiyle çalışacak araçların, sadece şehir merkezine, ANS’ye ve Ataköy’e kadar uzanan gelişli-gidişli güzergah üzerinde çalışacağını dile getiren Birliktir, bu yeni servis hizmetiyle özellikle gece yarısı, rahatsızlanıp özel aracı olmadığı için Devlet Hastanesi’ne gidemeyen vatandaşlara da büyük bir kolaylık sağlayacağını vurguladı.
Alınan kararın son derece yerinde ve güzel olduğunu belirten Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise, “Bence bu hizmet, otobüs firmasının Afyonkarahisar’a bir hediyesi. Vatandaşlarımızın gündüz tarifesiyle aynı ücrete taşınacak olması da bence takdir edilecek bir durum” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti