Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ülkenin kaderi tek adama bırakılamaz”

“Ülkenin kaderi tek adama bırakılamaz”
"Ülkenin kaderi tek adama bırakılamaz"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Çay ve Sultandağı ilçelerinin yanı sıra Deresinek Köyü, Yakasenek Köyü, Doğancık Köyü, Yeşilçiftlik Beldesi, Kırca Köyü, Karapınar Köyü, Çukurcak Köyü’nde referandumda neden “Hayır” denilmesi gerektiğini anlattı. Köksal’ın ziyaretlerine Sultandağı Belediye Başkanı Osman Acar ve Sultandağı İl Genel Meclisi Üyesi Ali Rıza Yılmaz da katıldı.
EGEMENLİĞİN
SAHİBİ MİLLETTİR
Türkiye Cumhuriyeti’nin 16 Nisan’da Cumhuriyet olarak kalıp kalmayacağının oylanacağını söyleyen Milletvekili Burcu Köksal, “Egemenlik devredilemez, egemenliğin sahibi millettir. Hiç kendimizi yormayalım, adını koyalım, bu bir tek adam anayasasıdır. Bu anayasa ile içimizden bir kişiye tüm yetkileri vereceğiz. Tek adama bir devlet kaderini neden emanet etsin? Kim olursa olsun. 15 yıldır hata üstüne hata yapan birisine devlet kaderini emanet edebilir mi” ifadelerini kullandı.
DUR DENİLİRSE
TÜRKİYE DEĞİŞECEK
Köksal, şöyle devam etti:
“‘Hayır’dan sonra bambaşka bir Türkiye gelecek. O, ‘evet’ diyecek bürokratlardan tutun da emir komuta zincirine girmiş yargıç, hakim ve adalet mensuplarından, yazamayan, çizemeyen ve konuşamayan aydınlarımıza, devletin imkanlarından havuz medyası içinde nemalananlara bu işin artık sonu geldi. Bunlara ‘Dur’ denildiğinde Türkiye değişecek. Bu yanlışa aman izin vermeyin.”