Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ülkenin kurtuluş reçetesi Türk Gençliğindedir”

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday
“Ülkenin kurtuluş reçetesi Türk Gençliğindedir”

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı tanıtım toplantısında konuşan 24 yaşındaki İsmail Karnıbüyük, kendisinden bahsetti. Ardından katılımcılara hitap eden Karnıbüyük, fikirlerini anlattı.
“ÇEŞİTLİ KONFERANS
VE SEMİNERLERE KONUŞMACI OLARAK KATILDIM”
İstanbul Üniversitesi’nde okuduğunu ve çeşitli konferans ile seminerlere konuşmacı olarak katıldığını aktaran Karnıbüyük, “Geçtiğimiz 3 Mayıs Türkçülük gününden esinlenerek, ilham alarak Ankara’da MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adaylığımı gerçekleştirmiş bulunmaktayım. Ben İsmail Kırnıbüyük, 1994 yılında Fakıpaşa Mahallesinde doğdum. 1999 yılında babam HüseyinKarbüyük’ün Giyim Eşyası Oda Başkanı olarak seçilmesiyle beraber Afyon’daki yerel yönetimdeki siyasi büyüklerimle tanışma imkanı buldum. Onların siyasi tecrübelerinden faydalanarak kendimi yetiştirdim. Atamızın mesleği olan esnaflığı Afyonkarahisar’ın hemen hemen tüm ilçelerinde tezgah açıp tezgah kapatıp, ata mesleğimizi icra ettik. Küçük esnafın derdiyle derlenip tasasıyla tasalandık. Aynı zaman da ata mesleğini de icra ederken 2013 yılında İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası ilişkiler bölümünü kazanmış bulunmaktayım. 2013 üniversiteyi kazandıktan sonra da İstanbul Üniversitesi’nde teşkilatçılığı devam ettirdim. İlköğretim yıllarından beri, teşkilatla tanışıp teşkilatçılık yaparken, İstanbul Üniversitesi’nde çözüm sürecinde teşkilatçılık yapmanın onurunu ve gururunu her zaman göğsümde yaşayacağım.Aynı zamanda İstanbul Üniversitesi’nde farklı kulüplerde faaliyetler göstererek, hem teşkilatçılığımızı, hem de çeşitli konferans ve seminerlerde konuşmacı olarak katılarak bugün çizgimizin aynısını dünde, geçmişte de devam ettirdik” dedi.
“ÜLKEMİZ MHP VE ÜLKÜCÜLER OLDUĞU SÜRECE İLELEBET PAYİDAR KALACAKTIR”
MHP’nin ve ülkücülerin olduğu sürece ülkenin ilelebet payidar kalacağını söyleyen Karnıbüyük, “Biz neden buradayız, neden genç yaşta milletvekili adayı olduk. Çünkü benim inandığım bir şey var, benim bir fikrim var. Biz inanıyoruz ki 10 ton kumu 10 bin liraya harfiyatçıya satmayı değil, ya da onu camla işleyip 100 bin liraya züccaciyeye satmak değil, biz bir ton kumdan binlerce flaş disk yapıp o binlerce flaş diskin içine milyonlarca bilgi yükleyip bilgi ve teknoloji çağına ayak uydurup, aleme nizam vermek istiyoruz. Bizim derdimiz, inancımız bu yöndedir. Hem küçük esnafın derdiyle küçük esnafın içinden büyüyerek hem de aynı zamanda Afyon’dan il dışında okumaya giden üniversiteli arkadaşlarımızın dertleri ile Afyon’da üniversite okumuş arkadaşlarımızın dertleri ile dertlenmek için buradayız. Ülkemiz çok sıkıntılı dönemlerden geçti. Bu sıkıntılar ülke içinde ve dışında bir çok operasyonlara sebep oldu. MHP ve Ülkü ocakları dimdik durarak ülkenin teminatı olmuştur ve ülkemiz MHP ve ülkücüler olduğu sürece ilelebet payidar kalacaktır” ifadesine yer verdi.
“BU İMAN DA, CESARET DE,
 İRADE DE BİZDEDİR”
Ülkenin kurtuluş reçetesinin Türk Gençliğinde olduğunu belirten Karnıbüyük, “Dışarıdaki ve içerindeki hainlerle dört bir yanı çevrilmiş, cennet bahçesi, güzeller güzeli ülkemin kurtuluş reçetesi Türk Gençliğininsarsılmaz imanında, cesaretinde ve iradesindedir. Bu imanda, cesaret de, irade de bizdedir. Yürümezsek hak yolda, erimezsek hak yolda, çürümezsek hak yolda gök girsin kızıl çıksın” şeklinde konuştu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Konak ve Birliktir
yan yana geldi

 

Afyonkarahisar Giyim Eşyası İmalatı ve Satıcıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Karnıbüyük’ün oğlu İsmail Karnıbüyük’ün Milletvekili Aday Adayı tanıtım toplantısına Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (ESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konak, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Mahmut Emin Birliktir ve diğer oda başkanları katıldı.