Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ülker: Fatura minibüsçülere kesiliyor – Kocatepe Gazetesi

Ülker: Fatura minibüsçülere kesiliyor – Kocatepe Gazetesi
Ülker: Fatura minibüsçülere kesiliyor

Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mevlüt Ülker, il merkezinde yaşanan trafik olaylarında faturanın hep minibüsçü esnafına kesildiğini söyledi

Konuyla ilgili açıklama yapan Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mevlüt Ülker; “İlimizdeki trafik sorunu minibüsçü-otobüsçü kavgasına dönüştürülmek isteniyor. Sorun çok daha farklı boyutta ne zaman sıkıntı yaşansa fatura minibüsçüye ve otobüsçüye kesilmiştir” dedi.
İldeki trafikle ilgili en büyük sıkıntısı park olduğunun altını çizen Ülker, ana arterlere yapılan parkların yolları daral-ttığını, bu nedenle trafiğin tek şeritten ilerlediğini kaydetti.
Durakların düzensiz ve küçük olduğunu belirten Ülker; “Minibüsçü de Otobüsçüde kendi ekmeğini kazanmak için sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar bu keşmekeş trafiğin içinde zor şartlarda çalışmaktadır, Afyonspora en büyük yardımı minibüsçüler yapmıştır, Afyonspor ne zaman maddi olarak sıkıntıya düştü ise Minibüs hattı satılarak geliri Afyonspora verilmiştir. En son Minibüsçüler olarak 40 bin TL yardım yapılmıştır. İlimizdeki sorunları hep birlikte çalışarak, bütün, esnaflarımıza eşit haklar verilerek çözülebileceği kanaatindeyiz. Bizlerin burada çalışması ile hem evimize ekmek götürmek derdinde, hem de vatandaşımıza hizmet etme çabasında olduğumuz unutulmamalıdır.” (Kocatepe)