Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ülkü Ocakları çalışmalarını sürdürüyor – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Ülkü Ocakları çalışmalarını sürdürüyor

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanlığı yönetimi ziyaretlerine devam ediyor. Ülkü Ocakları İl Teşkilatı, Milliyetçi Hareket Partisi Siyaset ve Liderlik Okulu’nun sertifika törenine katılmak üzere gittiği Ankara da bir dizi ziyarette bulundu

Afyonkarahisar Ülkü Ocakları İl Başkanı Emre Burak Tağ’ın da 6. Dönem mezunu olduğu Siyaset ve Liderlik Okulu’nun sertifika töreninde MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli tarafından gençlere etik siyaset ve gündem ile ilgili bilgiler verildiği öğrenildi.
Ülkü Ocakları İl Teşkilatı program sonrasında Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezini ziyaret eden Afyon’lu gençler teşkilatın faaliyetleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu. MHP’nin merhum Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaret eden Ülkü Ocakları İl Teşkilatı, Emirdağ da gerçekleşecek olan “Ülkücü Şehitlerimizi Anma Programı’na” katılmak üzere Ankara’dan ilçeye hareket etti. Emirdağ İlçe Ülkü Ocağı tarafından gerçekleştirilen programda öncelikle “Ülkü Güllerine Mektuplar” adlı düzenlenen bilgi yarışması birincisine İl Ocak Başkanı Emre Burak Tağ tarafından bir adet Kur-an’ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye olarak takdim edildi. Birinciye hediyesini takdim ettikten sonra gerçekleştirdiği konuşmasında birlik beraberliğin önemi, geçmişin geleceğe uzanmada mihenk taşı olduğunu vurgulayan İl Ocak Başkanı Tağ; “Geçmişimizden aldığımız ilk hamle gücü ile yarınları inşa edecek olan nesiller bizleriz. Bu günlere ulaşmamızda canlarını gözünü kırpmadan feda eden aziz şehitlerimizin hatıralarına sahip çıkacak ve bu hatıraları gelecek nesillere aktarmadaki sorumluluğumuzu hiçbir zaman unutmayacağız.” dedi. Daha sonrasında İlçe Ocak yönetimince düzenlenen “Gün Sazak ve Ülkücü Şehitleri Anma Programı’na” katılan İl Ocak Başkanlığı üyeleri program sonrası Afyonkarahisar’a döndüler. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti