Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ülkücü Ocakları Şuşa’da eğitime ve bilime kapı açacak

Ülkü Ocakları Eğitim ve

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, ülkücülerin Şuşa’da yaptıracakları 9 derslikli ilkokul ile eğitime ve bilime yeni bir kapı açılacağını söyledi

 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatıyla Şuşa’da yapılması hedeflenen Üzeyir Hacıbeyli İlkokulu ile ilgili açıklama yaptı.
“AZERBAYCAN BALALARININ GELECEĞİNE IŞIK TUTULACAK”
Genel Başkan Ahmet Yiğit Yıldırım, MHP Lideri Devlet Bahçeli’den “Şayet Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın müsaadeleri olursa, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Sayın İlham Aliyev de uygun bulursa, bizatihi talimatımla Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından Şuşa’da 9 derslik bir ilkokulun yapılması hedefimizdir.” talimatını aldıklarını kaydetti. Yıldırım, “Liderimizin talimatları doğrultusunda Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak, yakın zamanda işgalden kurtulan Türk yurdu Şuşa’ya ilkokul inşa etmek için hazırız. Azerbaycan balalarının yarınlarına ışık tutmak Türk coğrafyasına ve ecdadımıza karşı asli sorumluluğumuzdur. Can ve kan kardeşimiz Azerbaycan’ımızın düşmana karşı zaferi tüm dünyada ses getirmişken bizlere zafer coşkusu yaşatarak gururlandırmıştır.” dedi.
“ÜLKÜ
OCAKLARINDAN TARİHE GEÇECEK HİZMET”
MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin “Eğitim-öğretim bir milletin istikbal sancağıdır. Bu sancağın varlığı nesillerin şuurla yetişip ahlakla donanmasını temin edecektir. Medeniyetlerin beşiği doğru fikirdir. Ve her doğru fikir onu taşıyacak kafa ve gönüle sahip olanlarla birliktedir. Özellikle ifade ediyorum. Şuşa’nın susadığı eğitim ve öğretime destek vermek bizim fikir ve inanç vecibemizdir.” ifadelerini hatırlatan Yıldırım şunları kaydetti: “Liderimizin bize verdiği talimat doğrultusunda Şuşa’da kardeşlerimizin eğitim mücadelesinde de canımız ve kanımızla destek olduğumuzu her daim göstereceğiz. İnşa etmek için sabırsızlıkla beklediğimiz 9 derslikli Üzeyir Hacıbeyli İlkokulu’nda yetişecek kardeşlerimiz Türklük gurur ve şuurunu, İslam ahlak ve faziletini nesiller boyu aktaracaktır. Üzeyir Hacıbeyli İlkokulu’nda yetişeceğine inandığımız kardeşlerimiz Türk Dünyası’nın geleceği olacağına inancımız tamdır. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin talimatları ile eğitime ve bilime açılacak bu yeni kapı, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı için tarihe geçen bir hizmet olarak anılacaktır.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti