Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ülkücü Şehit Çakıroğlu, dualarla yâd edildi: Diler: Nefesimiz PKK’lılarla işbirliği yapanların enselerinde

Ülkü Ocakları İl Başkanı

Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler, şehit Ülkücü Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun şehadet yıldönümü nedeniyle düzenlenen fotoğraf sergisinde konuştu. Diler, “Altılı ganyan masalarında PKK’lılarla işbirliği yaparak onlarla aynı platformda bulunup da hala bugün ülkü şehidimizi anma cesaretinde bulunanların nefeslerimizin enselerinde olduğunu bilmelidir” dedi

 

Ege Üniversitesi’nde 7 yıl önce terör örgütü PKK mensuplarınca öldürülen Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu, dün öğleden sonra Zafer Meydanı’nda Afyonkarahisar Ülkü Ocaklarının Orta Öğretim birimi tarafından hazırlanan fotoğraf sergisi ile anıldı.
Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanlığı Orta Öğretim Birim Başkanı Eren Avcı ve yönetimi tarafından Zafer Meydanı’nda düzenlenen fotoğraf sergisinde Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu anıldı. Sergi açılışına; Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler ve yönetimi, Asena birimi, ocaklı gençler, MHP İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Zeki Ertürk, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Muhtar Demirci, Türk Büro-Sen Şube Başkanı İsmail Akman, TÜRKAV Şube Başkanı Ahmet Nal ve çok sayıda partili katıldı.
Sergi açılışında konuşan Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanı Oğuz Kağan Diler şunları söyledi: “İzmir’de Ege Üniversitesi’nde terör örgütü PKK’lı hainler tarafından şehit edilen kardeşimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu şehadet yıldönümünde anmak üzere toplandık. Şehidimiz Çakıroğlu’nun fotoğraflarından oluşan sergiyi düzenleyen Ocağımızın Orta Öğretim birimimize teşekkür ediyorum. Ruhi Kılıçkıran’la başlayan ülkücü şehit kervanının son şehidi olan Fırat Reisimiz, Ege’de bayrağı düşürmemek için, bayrağı dalgalandırmak için PKK’lı hainlerle mücadele ederken şehit olmuştur. Her zaman söylediğimiz gibi üniversitede karşı görüş yoktur. Şehidimizin kanı PKK’lı hainlerin ellerindedir. Mücadelemize bundan sonra da üniversitelerde her platformda devam edeceğiz. Hainler, Ülkü Ocaklarının, ülkücülerin, Fırat gibi yiğitlerin nefeslerini her zaman enselerinde hissedeceklerdir. Altılı ganyan masalarında PKK’lılarla işbirliği yaparak onlarla aynı platformda bulunup da hala bugün ülkü şehidimizi anma cesaretinde bulunanların nefeslerimizin enselerinde olduğunu bilmelilerdir. Tüm katılımcılara çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Allah şehidimizin mekânını, kabrini cennet eylesin.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi