Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uluçay: Güney seçimi 2023’ün provasıydı

Uluçay: Güney seçimi 2023’ün provasıydı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Güney Belediye Başkanlığı seçiminin 2023 yılında yapılacak seçimlerin provası olduğunu söyledi

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, haftalık olağan yürütme ve yönetim kurulu toplantılarında gündeme dair değerlendirmede bulundu.
“YAPILAN
HİZMETLER ORTADA”
Güney Belediye Başkanlığı seçiminde gösterdikleri çaba için tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Uluçay, “Güney Belediye Başkanlığı seçimi 2023 yılında yapılacak seçimlerin provası olmuştur. 2023 seçimlerinin hazırlıklarına başladık. Güney seçimlerinin neticesi ortadadır. Allah’ın izniyle tıpkı Güney seçimlerinde olduğu gibi aziz milletimiz 2023’te yine bizi iktidara getirecek ve bir sonraki hedefimize koşacağız. Aziz milletimize yapmış olduğumuz hizmetlerimiz ortada. Bunları bütün milletimiz görüyor, yaşıyor ve biliyor. Kısacası herkese dokunan hizmetlerimiz var. Gerek hastane, gerek TOKİ, gerek yollar, gerek altyapı, gerek üstyapı, sosyal donatılar gibi her türlü hizmet katbekat arttı.” dedi.
“MUHALEFET SADECE
YIKMAYI VAAD EDİYOR”
AK Parti iktidarının elinden geleni yaparken malum muhalefetin halka dokunan ve halk için yapılan ne varsa yıkmayı vaad ettiğini belirten Uluçay, “Bugüne kadar yapmayı vadettikleri tek şey yıkmaktır. ‘Milletimizin şu ihtiyacını da biz yapacağız’ dedikleri hiçbir şey yoktur. Çünkü onların projeleri sadece heykel, yıkım ve millete zulümdür. Bu yüzden aziz milletimiz bu zihniyeti 70 senedir asla iktidara getirmemiştir, getirmeyecektir.” ifadelerini kullandı.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi