Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uluçay’a tam destek

AK Parti Afyonkarahisar İl

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı görevine atanan Hüseyin Ceylan Uluçay’ı
AK Partili siyasiler yayınladıkları mesajlarla kutladı. Aynı zamanda mesajlarda partinin
eski İl Başkanı Hüseyin Sezen’e de hizmetleri ve katkıları nedeniyle teşekkür edildi

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanlığı görevine atanan Hüseyin Ceylan Uluçay yeni görevi nedeniyle yayınlanan mesajlarla tebrik edildi.
“AFYON MESULİYETİNİ
HAKKIYLA YERİNE GETİRDİ”
Cumhurbakşanlığı Irak Özel Temsilcisi, eski Orman ve Su İşleri Bakanı ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle İl Başkanlığına görevlendirilen Hüseyin Ceylan Uluçay’ı kutlayarak, çalışmalarında üstün başarılar dilediğini belirtti. Milletin partisi AK Parti’nin temellerinin, 19 yıl önce 14 Ağustos 2001 tarihinde Afyonkarahisar’da atıldığını kaydeden Eroğlu, “Partimizin temelleri ilimizde atılmıştır. Bu durum Afyonkarahisar’a önemli bir vazife ve misyon yüklemiştir. AK Parti’nin asıl kurucusu da sahibi de milletimizdir. AK Parti, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 19 yıldır girmiş olduğu bütün seçimlerden başarıyla çıkmıştır. Partimizin Afyonkarahisar’da kurulmuş olması bizlere ayrı bir gurur ve mesuliyet yüklemiştir. Allah’a şükür Afyonkarahisar seçimlerdeki başarısıyla bu mesuliyetini hakkıyla yerine getirmiştir.” dedi.
“HER 3 KİŞİDEN 2’Sİ
AK PARTİ’YE OY VERDİ”
“Her seçimde olduğu gibi AK Parti Afyonkarahisar’da rekor kırarak 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçiminden de alnının akıyla çıkmıştır.” diyen Eroğlu, “AK Parti Afyonkarahisar’da 59 belediyenin 35’ini kazanarak büyük bir rekora imza atmıştır. Yani her 3 kişiden 2’si partimize oy vermiştir. Cumhur İttifakı ise 59 belediyeden 54’ünü yani belediyelerin yüzde 92’sini kazanarak muazzam bir başarı kazanmış ve diğer ittifakı hezimete uğratmıştır. Afyonkarahisar, Ege ve Marmara Bölgesinde alınan oy oranı ve kazanılan belediye sayısıyla en başarılı il olmuştur. AK Partimiz inşallah bu aşk ve inanç ile gönüller kazanarak 2023 Seçimleri için çalışacak ve Allah’ın izniyle bundan önceki 15 seçimde olduğu gibi yine seçimleri kazanacaktır.” ifadelerine yer verdi.
“ASIL GAYE HALKA HİZMET”
AK Parti de her daim değişimlerin, bayrak yarışı şeklinde olduğuna değinen Eroğlu şunları kaydetti: “AK Parti’yi diğer siyasi oluşumlardan farklı kılan da bu olmuştur. Çünkü AK Parti’de asıl gaye halka hizmettir. Halka hizmet ise Hakk’a hizmet demektir. Teşkilatımızın bütün mensupları bu anlayışla çalışmaktadır. Bu düşüncelerle İl Başkanlığı müddetince çok çalışan, Afyonkarahisar’ımıza güzel hizmetler sunan, gönüller kazanan Av. Hüseyin Sezen kardeşimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Afyonkarahisar İl Başkanlığına vazifelendirilen bayrağı devralan Sayın Hüseyin Ceylan Uluçay’ı tekrardan tebrik ediyor, çalışmalarında üstün muvaffakiyetler diliyorum.”
“HİZMET YOLUNDA DEĞİŞİKLİK YAPILDI”
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya da Afyonkarahisar İl Başkanlığına atanan Hüseyin Ceylan Uluçay’ı kutlayarak şunları kaydetti: “Afyonkarahisarımız da çeşitli görevlerde AK Davamıza hizmetlerde bulunarak bu süreçlerde teşkilatlardaki görevlerini başarıyla yerine getiren ve son olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Afyonkarahisar İl Başkanlığına vazifelendirilen Sayın Hüseyin Ceylan Uluçay’ı tebrik ediyorum. Kıymetli Başkanımızın siyasetteki tecrübesini bu yeni görevine de başarıyla yansıtacağına gönülden inanıyorum. 2,5 yılı aşkın süredir İl Başkanlığı görevini yerine getiren önemli çalışmalara imza atan ve milletimize hizmet yolunda Sayın Hüseyin Ceylan Uluçay’a bayrağı devreden değerli yol arkadaşımız Av. Hüseyin Sezen’e çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Milletimize hizmet yolunda yapılan bu değişikliğin, Afyonkarahisarımız, milletimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. İl Başkanımıza bu yeni görevinde bir kez daha başarılar diliyorum.”
“AK PARTİ DAVA PARTİSİDİR”
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven ise, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığına görevlendirilen Hüseyin Ceylan Uluçay’a tebrik ederek mesajında şu ifadeleri kullandı: “Teşkilatımız ve şehrimize hizmet yolunda çeşitli görevler ile hizmet eden ve Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Afyonkarahisar İl Başkanlığına atanan Hüseyin Ceylan Uluçay’ı tebrik ediyor, yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum.” dedi.
AK Parti’de görevi devretmenin davaya hizmetin sonu olmadığını belirten Yurdunuseven, “Partimize, davamıza gönül vermiş bütün teşkilatımız bu davaya hizmetin, milletimize hizmet olduğunu çok iyi bilir. Teşkilatımızda bunun adı bayrak yarışıdır. Bayrağı devreden hizmet etmeye devam edeceğini, devralan ise bayrağı daha ileriye taşıyacağını bilir.”
“SEZEN BAYRAĞI DEVRETTİ”
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı görevini 2,5 yılı aşkın süredir sürdüren Hüseyin Sezen’e teşekkür eden Yurdunuseven sözlerini şöyle sürdürdü: “Şehrimize ve teşkilatımıza bugüne büyük bir özveri ve fedakârlıkla hizmet ederek bayrağı devreden değerli dava arkadaşımız Sayın Hüseyin Sezen’e bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Milletimize hizmet yolunda hep daha ileriyi hedefleyerek, yolumuza hız kesmeden her daim devam edeceğiz. Yapılan bu değişikliğin güzel şehrimiz Afyonkarahisar’a, hemşerilerimize ve teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum.”
ULUSOY’DA KUTLADI
Karaadilli Belediye Başkanı Mesut Ulusoy’da AK Parti İl Başkanlığı görevine atanan Hüseyin Ceylan Uluçay’ı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ulusoy tebrik mesajında, ”Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığına vazifelendirilen Hüseyin Ceylan Uluçay’ı tebrik ediyor, çalışmalarında üstün başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.
>> Kocatepe Haber Merkezi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti