Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uluslararası bağımsız filmler AKÜ’de – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Uluslararası bağımsız filmler AKÜ'de

İf İstanbul AFM Uluslararası Bagımsız Filmler Festivali ilkini 2010 yılında ve dünyada bir ilk olarak gerçekleştirdiği projesi “İf 2: İstanbul’dan Canlı” ile bu yıl ikinci kez Afyonkarahisar’da izleyicilerle buluşacak

Festivalde gösterilen filmlerin en gözdelerinden seçilen 5 film İf İstanbul’un son üç günü olan 24-26 Şubat 2012 tarihleri arasında, İstanbul ile eşzamanlı olarak Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Kampusündeki 3. Eğitim Binası Prof. Dr. Sabri Bektöre Salonunda gösterilecek.
AKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü ile Sinema Kulübü işbirliğinde düzenlenen etkinlik kapsamında gösterilecek fimler ve gösterim saatleri şöyle:
24 Şubat 2012 Cuma günü 19.30: Eğer Bir Ağaç Devrilirse: Yeryüzü Özgürlük Cephesi’nin Hikayesi, 25 Şubat 2012 Cumartesi günü 12.00: Terri, 15.30: Tahrir 2011: İyi, Kötü ve Politikacı, 26 Şubat 2012 Pazar günü 15.30: Machete Dili, 17.45: Burada.
Kentleri ve ülkeleri sinema ile birbirine bağlamayı amaçlayan ve bugüne dek 10 bin dolayında izleyiciye ulaşan “İf 2: İstanbul’dan Canlı” etkinliği kapsamında dijital teknoloji sayesinde, filmlerin daha önce gidemedikleri yerlerde gösterilmeleri sağlanacak. Tanınmış online sinema sitesi MUBI ile ortaklaşa gerçekleştirilen etkinliğin filmleri Afyonkarahisar’dan Filistin’e, Kıbrıs’tan Beyrut’a kadar geniş bir coğrafyada 27 farklı şehirde gösterilecek. Program, dünyanın farklı yerlerinden, sosyal ve siyasi konuları insana dair bakış açılarıyla özgün bir şekilde işleyen ödüllü filmleri kapsayacak. 26 Şubat 2012 Pazar günü yapılacak gösterimlerin ardından filmlerin yönetmenleri ya da yapımcılarıyla yapılacak söyleşiler İf İstanbul’un www.ifistanbul.com adlı internet sitesinden canlı izlenebilecek ve filmlerin izlendiği her bölgeden izleyiciler bu söyleşilerde site aracılığıyla sorularını iletme imkanı elde edecekler. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti