Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uluslararası Gençlik Kampı başladı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Uluslararası Gençlik Kampı başladı

Afyonkarahisar Belediyesi ile Ankara Gençlik Servisi Merkezi işbirliğiyle gerçekleştirilen Uluslararası Gençlik Kampı çerçevesinde 6 ülkeden gelen gençler, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti

Kamp Koordinatörü Faruk Kılınç nezaretinde gerçekleşen ziyarette, Liderler; Duru Şimşek ve Nesrin Uğuroğlu, Almanya, Yunanistan, Rusya, İtalya, Fransa ve Azerbaycan’dan ilimize gelen 14 genç ile birlikte Ankara ve Afyonkarahisar’dan kampa dahil olan gençler katıldı.
Ziyarette kamp çalışmaları hakkında Başkan Çoban’a bilgi veren Faruk Kılınç, kampın farklı kültürlerin buluşmasını ve kaynaşmasını sağladığını söyledi. Gönüllü olarak kampa katılan gençlerin Liderler; Duru Şimşek ve Nesrin Uğuroğlu nezaretinde Devlet Parkı’nda banklar ve çitler üzerinde boyama çalışması yaptıklarını belirten Kılınç, 15 Ağustos’a kadar tarihi ve turistik mekanları gezerek kampı tamamlayacaklarını kaydetti. Uluslararası Gençlik Kampı çerçevesinde ilimize gelen gençlerle yakından ilgilenen Başkan Çoban, gençlere; katılım belgesi ile birlikte, Taşı Medrese’de yapılan üzerinde isimlerinin yazılı olduğu ebru tablosu hediye etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti