Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uluslararası yatırımcılar AFSÜ’yü ziyaret etti

AFSÜ ile geçtiğimiz aylarda

AFSÜ ile geçtiğimiz aylarda Korel Termal Otel’de düzenlenen “Gizemli Şehir Afyonkarahisar Uluslararası Yatırım Kongresi” dolayısıyla kente gelen yatırımcılar arasındaki görüşmeler sürüyor

 

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, bu kapsamda AFSÜ’yü daha yakından tanımak isteyen yurt dışı merkezli sağlık sektörü yatırımcılarını makamında kabul etti.
Mayez Holding Group yatırım ekibinden Dr. Yusuf Alkhayyat, Dr. Abdulsalam Miladi ve Mohamed Elaradi ile bir araya gelen Prof. Dr. Okumuş, orijinal veya jenerik ilaç üretimi, ilaç geliştirme çalışmaları ve yurtdışına pazarlama konusunda işbirliği yapmak isteyen misafirleri ile görüş alışverişinde bulundu.
Görüşme sonrası, Zafer Sağlık Külliyesinde inşaatı büyük ölçüde tamamlanmış olan ilaç üretim tesisi hakkında misafirlerine bilgi veren Prof. Dr. Okumuş daha sonra misafirleri ile birlikte Afyonkarahisar Merkez Organize Sanayi Bölgesinde kısa süre sonra faaliyete geçecek tıbbi etil alkol üretim tesisinde de incelemelerde bulundu.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti