Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ulutürk: Arıza bizden kaynaklı değil, abonelerimizden özür dileriz

AFJET A.Ş. Genel Müdürü

AFJET A.Ş. Genel Müdürü Dr. Yusuf Ulutürk, elektrik arızası nedeniyle yaşanan geçici ısı düşüklüğünün AFJET sisteminden kaynaklanmadığını bildirdi. Ulutürk, “Arıza bizden kaynaklı değil. Ama tüm abonelerimizden özür dileriz” dedi.

 

Afyon Jeotermal Turizm ve Ticaret (AFJET) A.Ş. Genel Müdürü Dr. Yusuf Ulutürk, 30 Mart 2021 Salı gecesi meydana gelen ancak EDAŞ’ın 31 Mart Çarşamba sabahı bulabildiği içerisinden koptuğu öğrenilen camper izole nedeniyle jeotermal enerjiyi jeneratörle verdiklerini bildirdi.

“KUYULARIMIZIN YARISINI JENERATÖRLE ÇALIŞTIRDIK”

Genel Müdür Yusuf Ulutürk Kocatepe Gazetesi muhabirine arıza hakkında şunları kaydetti: “30 Mart 2021 Salı gecesi saat 22.00 sularında Oruçoğlu tesisi karşısında ki trafo merkezinde EDAŞ’ta büyük bir arıza meydana geldi. EDAŞ arıza ekipleri yaklaşık 2 saat sonra ulaştıkları alanda sabaha kadar yürüttükleri çalışmaya rağmen arızayı bulamadı. EDAŞ ekiplerinin gece bulamadığı arızanın sabah saatlerinde camper izolenin içerisinden koptuğu belirlendi. AFJET kuyularımızın yüzde 60’nı merkeze yakın olanları jeneratörle takviye ediyoruz. Ama çok uzak mesafede olanları jeneratörle çalıştırmak mümkün olmuyor. Sabaha kadar kuyularımızın yarısını jeneratörle çalıştırdık. 31 Mart Çarşamba sabahı saat 10.00 sularında EDAŞ ekiplerince arıza bulunmasıyla elektrik santralini devreye aldık. Bu arıza giderildikten sonra başka bir arıza baş gösterdi. EDAŞ’ın farklı bölgelerinde arıza ortaya çıktı. Bu arıza EDAŞ ekiplerince giderilmeye çalışılıyor. AFJET A.Ş. olarak yaşanılan bu sorun bizden kaynaklı değildir. Malum olduğu üzere jeneratörü sabaha kadar çalıştıramıyorsunuz. Çünkü belli bir süreden sonra kendini otomatik olarak kapatıyor. Biz bu durumda tüm kuyuları çalıştırarak basıncı yükseltemiyoruz. İnşallah birkaç saate kadar arıza giderilir. Tüm abonelerimizden AFJET A.Ş. olarak şirketimiz adına özür diliyoruz. Bu arıza ve sorun bizden kaynaklı değildir.” >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti