Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ulutürk ile yola devam

Ulutürk ile yola devam

Olağan Üstü Genel Kurul kararı alan AFJET Afyonspor’da ilk toplantıda çoğunluk sağlanamadı. İkinci toplantıda yönetim kurulu üyelerinde bir tek isim değişikliğinin ardından Yusuf Ulutürk tekrar başkanlığa seçildi

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor’da Olağan Üstü Genel Kurul kararı alınmıştı. AFBEL Termal Otel’de 22 Kasım’da yapılan ilk toplantıya sadece 9 yönetim kurulu üyesi katılmış ve yeterli çoğunluk sağlanamamıştı. Dün yapılan ikinci toplantıda da Divan Kurulu’na Mehmet Savaş Başkanlık yaparken Muzaffer Aktar ve Fatih Ekşioğlu divan kurulu üyeliği yaptı. Yönetim Kurulu listesinde yapılan değişikliğin ardından Yusuf Ulutürk’ün başkanlığında oluşan listede Ali Ulusoy, İlker Gürler, Yavuz Coşkun, Süleyman Karakuş, Ramazan Kuzu ve Serhat Düzağaç yer aldı. Emrah Potuk’un yerine İşadamı Ramazan Kuzu Yönetim Kurulu’nda görev aldı.
“BAŞARI GRAFİĞİMİZ ARTACAK”
Toplantı sonrasında açıklama yapan Başkan Ulutürk, “Sezon başından bu yana hedefimize attığımız adımlara devam edeceğiz. Bilindiği üzere futbolculara, borcumuz yoktur. İnşallah bundan sonra da bu şekilde yolumuza devam edeceğiz. Antrenör değişikliğinde takımın başına Ferruh Özgün hocamızı getirdik. Ferruh hocamızın yardımcılığını da Memiş Özata’yı getirdik. İnşallah başarı grafiğimiz artacak ve yeniden zirveye çıkacağız.” dedi.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi