Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Umre yolcuları uğurlandı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Umre yolcuları uğurlandı

Diyanet İşleri Başkanlığı ikinci tur Umre organizasyonu ile Afyonkarahisar’dan kutsal topraklara giden vatandaşlar ilahiler ve dualar eşliğinde uğurlandı

Umreye gidecek olan vatandaşlar için istasyon civarında uğurlama töreni gerçekleştirildi. Umre yolcuları arasında ailesiyle birlikte Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cansel Kuzu’da bulundu. Canser Kuzu’yu uğurlamaya; yakın akrabaları ve basın mensupları katıldılar.
Umreye gidecek olan vatandaşları yakın akraba ve eş dostlarının yalnız bırakmadığı gözlendi. Umre yolcuları ve yakınları hatıra fotoğrafları ve kamera çekimleri gerçekleştirdiler. Afyonkarahisar Müftüsü Mustafa Kaya, Mekke ve Medine’de 10’ar gün kalacak olan kafilenin 29 Mart’ta Türkiye’ye döneceğini söyledi. Kaya şöyle konuştu: “Bu bir hac farizası değildir. Ama kutsal mekanları ziyaret etmek ve bazı müeyyideleri uygulamak buraya gidenlerin sevap hanesine yazılır.” dedi. Daha sonra çok sayıda umre yolcusu dua, salavat, tekbir ve telbiyelerle kutsal topraklara uğurlandı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti