Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Umudum ve gayretim, faizsiz bir dünya

Kocatepe Gazetesi muhabiri Murat
Umudum ve gayretim, faizsiz bir dünya

Kocatepe Gazetesi muhabiri Murat Arısoy’un Sinada Yayınevi’nden çıkan Dar Gelire Dair Hezeyanlar isimli kitabının imza günü, Sinada Kitapevi’nde düzenlendi. Kitabın imza gününde dostları ve sevenleri ile bir araya gelen Arısoy, Dar Gelire Dair Hezeyanlar’ın Türkiye’deki 20 milyon kişiye hitap ettiğini söyledi.
TASARRUFU VE GEÇİNMEYİ UNUTTUK
Arısoy, “Türkiye’de asgari ücret alan 7 milyon, yoksulluk sınırında yaşayan 20 milyon kişi var. Bu kitabın birinci muhatabı, dar gelirle geçinmeye çalışanlar. İkinci muhatabı ise işverenler. Ancak dar gelirlilik sadece asgari ücret ile ilgili değil. Ne yazık ki tasarrufu unuttuk. Tasarrufu unuttukça geçim kavramını da unuttuk” dedi.
KREDİ KARTI BORÇLARINI SİLSEK YETER
Faizsiz bir Türkiye ve dünya hayal ettiğini belirten Arısoy, “Faizsiz bir Türkiye, faizsiz bir dünya için umut ve gayret ediyorum. Bunu başarmak güç, ama belki zamanla kuvvetli hâle geleceğiz ve faizi ortadan kaldıracağız. Kredi borçlarını sildiğimizde vatandaşlarımızın daha rahat yaşayacağı aşikâr” diye konuştu.
TOPLUMSAL ŞİDDETİN
ÖNÜNE GEÇECEK PROJE
Arısoy, “Dar Gelire Dair Hezeyanlar isimli kitapta nasıl zengin olunacağına dair hayaller ve projeler de yer alıyor. Meselâ KABO projesi mevcut. KABO projesi hayata geçse, inanıyorum ki toplumsal şiddet de sona erecek. Bu konuda iddialıyım” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti