Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Üniversitemizde eğitim seviyesi yükseldi” – Kocatepe Gazetesi

“Üniversitemizde eğitim seviyesi yükseldi” – Kocatepe Gazetesi
"Üniversitemizde eğitim seviyesi yükseldi"

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, İslami İlimler Fakültesi’ni ziyaret etti. Balkanlıoğlu, Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin eğitim seviyesinin yükseldiğini kaydetti

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) bünyesinde yeni kurulan, ilk öğrencilerini 2013-2014 eğitim-öğretim döneminde alarak, faaliyetlerini sürdüren İslami İlimler Fakültesi’nin Dekanı Prof. Dr. Remzi Kaya’yı ziyaret etti.
Vali İrfan Balkanlıoğlu “Üniversitemizin yeni açılan birim ve bölümleri ile sahip olduğu yeni imkânlarla eğitim seviyesinin yükseldiğine ve bölgemizde pek çok açıdan fayda sağlayan çalışmalara imza attığına şahit olmak bizleri de sevindiriyor. Bu yıl eğitim vermeye başlayan İslami İlimler Fakültesi’nin de ilimizde önemli çalışmalar yapacağına inanıyorum. Fakülte idarecilerine, öğretim elemanlarına ve öğrencilerine başarılar diliyorum” dedi.
AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Kemalettin Çonkar’ın da Vali Balkanlıoğlu’na eşlik ettiği ziyarette Prof. Dr. Remzi Kaya, Vali Balkanlıoğlu’nu bilgilendirdi. Kısa süre içerisinde fakültenin öğretim kadrosunu tamamladıklarını belirten Kaya, kaliteli bir öğretim kadrosuna sahip olduklarını, bu sayede AKÜ’nün İslami İlimler eğitimi konusunda fark oluşturan bir üniversite olacağını umduğunu kaydetti. (Kocatepe Haber Merkezi)