Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Üst geçit Bayram’a hazır” – Kocatepe Gazetesi

“Üst geçit Bayram’a hazır” – Kocatepe Gazetesi
“Üst geçit Bayram’a hazır”

 

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün ilimizdeki çalışmaları hakkında bilgiler veren Karayolları 31’inci Şube Şefi Yalçın Özgür, Çakırköy-Tıp Fakültesi Kavşağı’nda Güral Otel önünde yapımı devam eden köprü hakkında da bilgiler aktardı. Özgür, köprünün bayram trafiğinde hizmete açılmış olacağını söyledi.
“ESKİŞEHİR YOLUNDA
1 KİLOMETRELİK YER KALDI”
Afyonkarahisar ilçelerinde ve Eskişehir-Afyonkarahisar arasında devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Özgür, “2017 yılını geride bıraktık. 2017 yılından kısaca bilgiler verecek olursak, Emirdağ-Bolvadin arasındaki işimiz; Bolvadin’in girişine kadar geldi. İnşallah bu sene Çay’a kadar götürmeyi hedefliyoruz, ödeneklerin durumu henüz netleşmedi. Netleştikten sonra orayı bitirmeyi hedefliyoruz. Akabinde Şuhut istikametindeki bölünmüş yol çalışmalarımızda 2017 yılında toprak işleri yüzde 80 oranında tamamlandı. Bu sene de Halımoru-Şuhut arasını bitirip, Halımoru-Afyonkarahisar arasında da elektrik direkleri ve kanalizasyon tamamlandıktan sonra oraya da girmeyi düşünüyoruz. Eskişehir yolunda son 1 kilometre kesimimiz kalmıştı. O 1 kilometreyi de bu sene yapıp, orayı açacağız. Tabi biz kendi tarafımızı bitirdik. İnşallah Eskişehir de bu sene ihaleyi yapmayı planlıyorlar. Orası da biterse Afyon-Eskişehir arası bölünmüş yol olarak yakınlaşacak” dedi.
“KÖPRÜ
 BAYRAMA
TRAFİĞE AÇILACAK”
Güral Termal önü, Çakırköy-Tıp Fakültesi Kavşağında devam eden üst geçit köprüsü çalışmalarını da anlatan Özgür, “Şu anda devam eden köprümüzü inşallah bu sene Ramazan Bayramı öncesinde trafiğe açacağız. Bayram trafiğini köprü üzerinden aktarmayı plânlıyoruz. Herhangi bir aksilik olmadığı sürece plânlarımız o yönde. Onun haricinde 2018 yılı ödenekleri henüz netleşmediği için bir şey söyleyemiyorum. İnşallah bu projelerimizi tamamlayıp, 2018 yılındaki ödenekler de belli olduğunda çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadesine yer verdi.
“OTOGAR KAVŞAĞI’NA
 PROJELERİMİZ HAZIR”
Otogar kavşağından bir çalışma olup olmadığı hakkındaki sorulan soruya cevap veren Özgür, “Projelerimiz hazır ancak henüz ihale aşamasında değil. Bu projeyi Genel Müdürlüğümüz ve Bölge Müdürlüğümüz takip ediyor. Ödenek temin edildiğinde düşünülüyor” şeklinde konuştu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi