Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ustanın eserleri, öğrencilerin resimleri ile buluştu

Ustanın eserleri, öğrencilerin resimleri ile buluştu
Ustanın eserleri, öğrencilerin resimleri ile buluştu

Ressam Süreyya Tutkun ile Afyon Lisesi öğrencileri, resimlerini Afyon Lisesi’nde sergiliyor. Serginin açılışına Afyon Lisesi Müdürü Turgay Birgül, Afyon Lisesi Okul-Aile Birliği Başkanı Bekir Özerdem, Öğretmenevi Müdürü Lokman Özkul, Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği İl Temsilcisi Cemil Hızır ile çok sayıda davetli katıldı.
İLK SERGİSİNİ 1994’TE AÇTI
Resim sergisi hakkında konuşan Ressam Süreyya Tutkun, “49 adet eserim var. Hepsi yağlı boya, başka bir malzeme kullanmadım. Ben 9 yıl ara vermiştim, 9 yılın çalışmaları bunlar. Zaman kısıtlıydı, yer bulamamıştım, Afyon Lisesi Müdürü Turgay Birgül de bize destek verdi. Ben ilk sergimi 1994’te açmıştım. Birçok sergi açtım. Bu 5’inci karma sergimdir. Bendeki bu çalışmalar bir sevda. Turistik beldelerde ressamlıktan para kazanılıyor ama burada maalesef bu mümkün değil” dedi.
ÖĞRENCİLER ÖZVERİLİ DAVRANDI
Afyon Lisesi Resim Öğretmeni Nurdan Çelik ise “Bu sergide 50-55 resimimiz var. Daha ortaya çıkmayanlar da var. Öğrencilerim severek resim yaptılar. 10 ve 11’inci sınıflardaki öğrencilerim katıldı. Öğrencilerim özverili davrandı, boş derslerinde de çıkıp geldiler. İkinci dönemin başından itibaren çalışma yaptık” ifadelerini kullandı. >> Murat ARISOY’un Haberi