Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uydukent Hattı’ndan – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Uydukent Hattı'ndan

Uydukent Minibüs Hattı Başkanı Kazım Adıbelli, Bayındırlık Minibüs Hattı’nın Yeni Devlet Hastanesi’ne yolcu taşımasından sonra barış ve kardeşlik için bir projeyi ortaya koyduklarını ve iki durağın birleşmesini istediklerini söyledi

Uydukent Minibüs Hattı Başkanı Kazım Adıbelli, minibüs hatları arasında barış ve kardeşliğin tesis edilmesi gerektiğini söyledi. Adıbelli, “Bizler Uydukent durağı esnafları 1998’den bugüne kadar hiçbir mahalle semt (Özdilek Alışveriş Merkezi, ANS Üniversite, Fuar Alanı-pazaryeri) talebimiz olmadan verilen emre itaat görevimize sadakat prensibiyle hizmet vermekteyiz. Son durağı Bayıdırlık İl Müdürlüğü olan Bayındırlık durağı, ekmek kapımız Uydukent semtinde bulunan Yeni Devlet Hastanesi’ne kadar uzatılmıştır” dedi.
Bu durumdan mağdur olmalarına rağmen barış ve kardeşliğin gelişmesi için bir proje ortaya koyduklarını söyleyen Adıbelli, şöyle devam etti:
“Bizler belediyemizde yapılan toplantıda Eski İl Trafik Komisyon Başkanı, Zabıta Müdürü, Şoförler Oda Başkanı, Bayındırlık durağı temsilcisine proje sunduk. ‘Kamu yararına, kardeşlik adına iki durağı Uydukent çatısı altında birleşelim, Şuhut Kavşağı-Otogar/ Otogar-Şuhut Kavşağı arasını tek ücretle halkımıza hizmet verelim, çıkar için tartışma değil kamu hizmeti için yarar sağlayalım. İlimizde iki durak birleşmesini gerçekleştirelim’ denildi. Projemiz diğer durak tarafından kabul edilmedi.”
Sorunun çözümü için yetkililerin adım atmasını ve konunun sonuca ulaştırılmasını dileyen Adıbelli, “İyi niyetimizin göstergesi olarak kamu yararına fiyatlarımızı 1 liraya indirdik. Hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti